*27η αγωνιστική

*Επιτρέπονται φίλαθλοι μέχρι το 75% της χωρητικότητας του γηπέδου.

*Στον πρώτο γύρο: Βιτσέντζα – Ρετζίνα 0-1

*Η Ρετζίνα παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (4-2-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΡΕΤΖΙΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Πίζα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μενέζ στο 12′.

Παρένθεση αποτέλεσε η ήττα στην έδρα της Φροζινόνε (3-0) για τη φορμαρισμένη Ρετζίνα, η οποία πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές με αντίπαλο την Πίζα (1-0 εντός). Πήρε προβάδισμα από νωρίς στην αναμέτρηση και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο κατέβασε ταχύτητα και δέχτηκε ισχυρή πίεση από τους φιλοξενούμενοι, οι οποίοι κατέγραψαν ποσοστό κατοχής μπάλας 71% και συνολικά 14 ευκαιρίες. Παράλληλα ανάγκασαν τον τερματοφύλακα Τουράτι σε έξι αποκρούσεις. “Απαγορεύεται να υποτιμήσουμε την Βιτσέντζα”, υπογράμμισε ο προπονητής Στελόνε που υπολογίζει εκ νέου σε Κορτινόβις και Μπελόμο.

ΡΕΤΖΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Πορντενόνε. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ντα Κρουζ στο 14′.

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε μετά από πέντε αγωνιστικές η Βιτσέντζα (0-4-1), πανηγυρίζοντας το “τρίποντο” με αντίπαλο την ουραγό Πορντενόνε στο “Romeo Menti” (1-0). Προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση, ενώ τρία λεπτά αργότερα σκόραρε για δεύτερη φορά με τον Ντε Μάιο, προτού ο VAR δεν μετρήσει το γκολ ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Πολλά και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής Μπρόκι ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, γεγονός που τον ανάγκασε να καλέσει τρεις ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα: Πρόκειται για τους Λατάνζιο, Φαβέρο και Σπίλερ.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Ρετζίνα – Βιτσέντζα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ