* 4η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Αήττητη η Ντεφένσα στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους (2-2-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (3-4) επί της Σαν Λορέντσο. Η Ντεφένσα προηγήθηκε 0-3 με Μπόου (8’), Μερεντιέλ (28’) και Ροτόντι (48’), η Σαν Λορέντσο μείωσε σε 2-3 με Μαρτεχάνι (55’) και Σαπάτα (59’). Ο Μερεντιέλ έχασε πέναλτι στο 69’, αλλά ο Πιτζίνι έκανε το 2-4 στο 80’. Μείωσε στις καθυστερήσεις η γηπεδούχος με αυτογκόλ.

Με μία γνώριμη από το φινάλε του 2021 εμφάνιση, η Ντεφένσα έκανε σεφτέ στις νίκες για τη φετινή σεζόν τη Δευτέρα, ξεδιπλώνοντας και πάλι το πλούσιο επιθετικό της ταλέντο, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι αμυντικές αρρυθμίες.

Φάνηκε διαφορά κλάσης απέναντι στην Σαν Λορέντσο, με τα γκολ της Ντεφένσα να βγαίνουν από όμορφες συνεργασίες και αυτά που δέχθηκε από στημένες φάσεις και “καραμπόλες”. Έδειξε όμως πρόβλημα στη διαχείριση του προβαδίσματος και από το 0-3 και από το 2-4, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με την Ράσινγκ (2-2), απέναντι στην οποία ήταν ασύνδετη για 40 λεπτά και τυχερή που έχανε μόνο 0-2 ως εκείνο το σημείο. Αντέδρασε πριν την ανάπαυλα και είχε το μομέντουμ για ανατροπή στην επανάληψη, δίχως να τα καταφέρει. Πλασματική ήττα της πρεμιέρας στο Ροσάριο από τη Νιούελς (1-0), αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 20λεπτο.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της (δες το στη Betshop)

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-0) από την Μπάνφιλντ. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Άλβαρες (15’), Ούρσι (52’), Κρους με πέναλτι (61’) και Ντατόλο με πέναλτι (87’).

Πολύ σκληρό το 4-0 της Δευτέρας στο “Φλορένσιο Σόλα” για την ομάδα του Γκοροσίτο, δεν άξιζε τέτοιο σκορ με βάση την εικόνα του αγώνα, βγήκαν τα πάντα στους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλή στιγμή της Χιμνάσια, αλλά στη συνέχεια ήταν μονόλογος της Μπάνφιλντ. Με τυχερό τρόπο (κόντρα στο σουτ) προέκυψε το 1-0, από τραγικό, αβίαστο λάθος γύρισμα του στόπερ το 2-0. Όμορφη συνεργασία έφερε το πέναλτι του τρίτου γκολ, η Χιμνάσια έχασε το δικό της πέναλτι λίγο μετά για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος των γηπεδούχων με νέο λάκτισμα από την άσπρη βούλα.

Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Σαν Λορέντσο, σε ματς που εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 41’, ενώ στην πρεμιέρα πήρε το 0-0 στην έδρα της Ράσινγκ, απορροφώντας την αρχική πίεση των γηπεδούχων και απειλώντας στην κόντρα στη συνέχεια.

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Δεν σκόραρε στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Ντεφένσα ι Χουστία – Χιμνάσια στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ