*27η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Φόλκερκ – Ιστ Φάιφ 2-1, Ιστ Φάιφ – Φόλκερκ 0-2

*Η Φόλκερκ είναι αήττητη στο γήπεδό της από την Ιστ Φάιφ, με εφτά νίκες σε οκτώ αγώνες.

ΦΟΛΚΕΡΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Φόλκερκ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Πίτερχεντ, με αρκετή δόση τύχης, αφού η αντίπαλος της ήταν καλύτερη και προηγήθηκε με τον Ντάνκαν στο ένατο λεπτό, ισοφαρίζοντας με τον Ντόουντς στο 41ο λεπτό.

Η Φόλκερκ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Πίτερχεντ, σε έναν αγώνα που βάσει εμφάνισης μάλλον πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη και ευχαριστημένη με τον βαθμό. Στο γήπεδό της έχει δύο σερί ισοπαλίες, δεν χάνει στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες, αλλά έχει μόλις δύο νίκες και εφτά ήττες στα 12 τελευταία παιχνίδια εκεί.

Παραμένει στην 5η  θέση του βαθμολογικού πίνακα και μπορεί να έφτασε στο -3 από την τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, αλλά με τέτοια διαφορά τερμάτων που δεν μπορεί να θεωρηθεί απόσταση βολής. Πάντως ταυτόχρονα δεν είναι πάρα πολύ μακριά, μόλις στο +8, από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή στην κατηγορία, εκεί που είναι η σημερινή της αντίπαλο.

Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός ΜακΚέι.

Φόλκερκ Στατιστικά

*Εχει έξι σερί αγώνες με 2-3 γκολ (δες το στην Stoiximan)

*Εχει 11/17 G/G εντός έδρας, 8/13 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 12/17 over 2,5 εντός έδρας, 8/13 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 13/17 αγώνες με 2-3 γκολ, 10/13 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΤ ΦΑΪΦ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ιστ Φάιφ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Κουίνς Παρκ, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αν και προηγήθηκε με αυτογκόλ του Φέρι στο έκτο λεπτό, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Μπράουν στο 20’.

Η Ιστ Φάιφ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Κουίνς Παρκ, τρίτη της ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, αλλά με μόνο μία νίκη στα 15 πιο πρόσφατα! Όμως διανύει το καλύτερο αήττητο σερί της στη σεζόν.

Παραμένει η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, στην θέση που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό, με τη χειρότερη άμυνα (μαζί με την Νταμπάρτον) και επίθεση της κατηγορίας, αρκετά πίσω από τις ομάδες πιο πάνω της. Συγκεκριμένα είναι στο -6 από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή και στο -7 και από μία θέση παραμονής.

Μακροχρόνια τραυματίες είναι οι Κάνιγχαμ (ΕΠ), Πολ Γκάλαχερ (ΤΕ), χτύπησε και ο μέσος Ντέιβιντσον πιο πρόσφατα.

Ιστ Φάιφ Στατιστικά

*Εχει 5/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 13/18 over 2,5 εκτός έδρας, 10/13 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 11/18 G/G εκτός έδρας, 9/13 στο πρωτάθλημα.

Φόλκερκ – Ιστ Φάιφ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ