29η αγωνιστική

*Μετρούν 5/5 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα 5 παιχνίδια στην ιστορία τους, ανεξαρτήτως έδρας.

*Ά Γύρος: Σαρλερουά – Μπέιρσχοτ 5-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου

ΜΠΕΪΡΣΧΟΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 εκτός έδρας, από τη Σερκλ Μπριζ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 27’ ο Ντένκεϊ σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, ενώ στο 29’ αποβλήθηκε ο Νουμπίσι για τη Μπέιρσχοτ. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ματόντο πέτυχε δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Μπέιρσχοτ εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και όσο δεν έρχονται οι νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Σερκλ Μπριζ (2-0), χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση αφού έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς για την ομάδα της Αμβέρσας, μετρά επίσης μία νίκη και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στο -7 από τα μπαράζ παραμονής και -10 από τη σωτηρία. Όσον αφορά την αποστολή, δεν είναι διαθέσιμοι οι Φαν ντεν Μπεργκ και Νουμπίσι λόγω τιμωρίας. Εξέτισε ο Αβενάτι, ενώ είναι εκ νέου εκτός οι Φρανς και Κουλιμπαλί. 

Μπέιρσχοτ Στατιστικά

*7/10 ματς με G/G (δες το στη βετσηοπ)

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 8/13 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 0-3 εντός έδρας, από την Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ, για το πρωτάθλημα. Στο 4’ ο Μπέρτζες με δόση τύχης έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους και στο 38’ ο Αμανί σκόραρε για το 0-2. Στο φινάλε του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Βανζέρ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άλεξ Μιγιάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σαρλερουά δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στις δύο δύσκολες αναμετρήσεις που έδωσε τελευταία, αφού γνώρισε ισάριθμες ήττες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι έχασε από την Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ (0-3) εντός έδρας, χωρίς να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Νωρίτερα, έχασε εκτός έδρας από την Κλαμπ Μπριζ με σκορ 2-0. Μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα και αναμενόμενα έχασε έδαφος στη κατάταξη και βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση. Στο -8 πια από την τετράδα, φαντάζει δύσκολο να προλάβει, ρεαλιστικός στόχος πλέον είναι να παίξει πλέι οφ Ευρώπης. Συμπλήρωσε κάρτες και είναι εκτός ο επιτελικός χαφ Γκολιζαντέ. Εκτός και οι Ζενταντκά, Κοφί και Βίλεμς. 

Σαρλερουά Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια έληξαν με “2-3 γκολ”

*8/10 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*Σκοράρει σε 11/14 ματς εκτός έδρας

Μπέιρσχοτ – Σαρλερουά στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ