Netbet: Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές με ευρεία γκάμα αγορών (19/02)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Ρεάλ Μαδρίτης και Αλαβές διασταυρώνουν τα ξίφη τους την 25η αγωνιστική της Λα Λίγκα και η Netbet διαθέτει το παιχνίδι με πληθώρα από αγορές.

Την ήττα γνώρισε την περασμένη Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης από την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας με 1-0. Πριν από αυτό, στο ισπανικό πρωτάθλημα, η “βασίλισσα” τελευταία έμεινε στη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ. Βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η διαφορά της με τη Σεβίλλη μειώθηκε στους τέσσερις πόντους. Πρόσφατα στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι έχασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0 εκτός έδρας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από νίκη προέρχεται η Αλαβές με αντίπαλο τη Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική της Λα Λίγκα εντός έδρας με 2-1. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, από τις Έλτσε (3-1 εκτός), Μπαρτσελόνα (0-1 εντός) και Μπέτις (4-0 εκτός). Είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης στην κατάταξη με 20 βαθμούς συγκομιδή, στο -4 από θέση εκτός αυτής.

Το πάνω χέρι στις αποδόσεις της Netbet έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο άσσος βρίσκεται στο 1.20, στο 6.30 είναι η ισοπαλία και στο 13.50 το διπλό. 

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα