*24η αγωνιστική

*Επιτρέπονται φίλαθλοι μέχρι το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου.

*Στον πρώτο γύρο: ΣΠΑΛ – Βιτσέντζα 3-2

*GG & over 3,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Πίζα. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με Καβιόν (17′) και Ντιαό (22′), απάντησαν οι Κοέν (43′) και Καράτσιολο (60′).

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την έδρα της Πίζα η Βιτσέντζα (2-2) μεσοβδόμαδα, ξεκολλώντας παράλληλα από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο πριν συμπληρωθούν 25′, ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισαν στο 60′ κι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν μία επική ανατροπή στη συνέχεια.

Η διοίκηση των “μπιανκορόσι” ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, μετά και τις φωνές των οργανωμένων οπαδών για λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις στο γήπεδο. Η Βιτσέντζα παραμένει αήττητη σε τρεις εντός έδρας αγωνιστικές (1-2-0).

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της. (δες το στην Stoiximan)

*2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-1) από την Ρετζίνα. Ο Μανκοσού άνοιξε το σκορ στο 19′, απάντησαν οι Τουμινέλο (34′), Μπιάνκι (60′) και Γκαλαμπίνοφ (78′).

Μετά τον διασυρμό που γνώρισε από την Μόντσα (4-0 εκτός), η ΣΠΑΛ γνώρισε ήττα-σοκ από την Ρετζίνα στο “Paolo Mazza” μεσοβδόμαδα, υποχωρώντας στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο κινητικοί στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς και ισοφάρισαν με τυχερό τρόπο.

Ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο τους με δύο κεφαλιές κι ενώ έδωσαν την κατοχή μπάλας στους γηπεδούχους. “Η έντονη κριτική και η πίεση θα πρέπει να μας δώσουν κίνητρο, κάθε αναμέτρηση από εδώ και πέρα είναι τελικός”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Βεντουράτο. Χωρίς νίκη παραμένει η ΣΠΑΛ σε τρεις επισκέψεις στην έδρα της Βιτσέντζα (0-2-1).

ΣΠΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

Βιτσέντζα – ΣΠΑΛ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ