31η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Τσάρλτον με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 33ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λι μόλις στο 7’, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιν στο 26’. Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Χάμπφρις στο 74’, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Βελτίωση στην εικόνα της και επιστροφή στις νίκες στην αγωνιστική του Σαββάτου. Έλεγξε τον αγώνα όπως συνηθίζει να κάνει, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας, δημιούργησε ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι δεν απείλησε σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη εστία, ήταν αποτελεσματικότερη σε σχέση με τις πρόσφατες αγωνιστικές. Αμυντικά δεν μπόρεσε και πάλι να κρατήσει το μηδέν παθητικό, με τα προβλήματα που έχει να παραμένουν σταθερά.

Την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό της έχει και σίγουρα θέλει να το εκμεταλλευτεί. Οι εντός έδρας αγώνες έχουν παραμείνει αλώβητη από τα αρνητικά αποτελέσματα των πρόσφατων αγωνιστικών, διατηρώντας το αήττητο από τα τέλη Οκτωβρίου (7-3-0), έχοντας πετύχει 17 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 8. Παραμένει στην 2η θέση με 59 βαθμούς, στο -9 από την κορυφή, έχοντας όμως και τρεις αγωνιστικές λιγότερες. Όσο αφορά τις απουσίες, οι Γουίκ, Σμίθ και Κάζινς παραμένουν και πάλι εκτός.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Άκρινγκτον με σκορ 4-1, στα πλαίσια της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα στους γηπεδούχους έδωσε ο Σικς στο 12’ και τα τέρματα διπλασίασε ο Λέιχ στο 51’. Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Σικς στο 60’ και το δείκτη του σκορ ανέβασε ακόμα περισσότερο ο ΜακΚόνβιλ στο 64’. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Αγκέι στο 90+3’.

Δεν μπορεί να βρει λύσεις σε κανένα τομέα του παιχνιδιού της και αυτό της κοστίζει συνεχώς. Πέμπτη διαδοχική ήττα μετά την αγωνιστική του Σαββάτου, δείχνοντας πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Επιθετικά το παλεύει βρίσκοντας όμως δίχτυα με το σταγονόμετρο, ενώ αμυντικά δυσκολεύεται πάρα πολύ να κρατήσει μακριά από την εστία της τις αντίπαλες ομάδες και το πληρώνει συνεχώς.

Πολύ δύσκολο το πρόγραμμά της, καθώς συνεχίζει τις εκτός έδρας εμφανίσεις. Πολύ σοβαρό πρόβλημα όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει την χειρότερη συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα, με μόλις 6 βαθμούς. Η φόρμα της στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές εκτός έδρας είναι (1-0-9) με 8 γκολ ενεργητικό και 23 παθητικό. Βρίσκεται στην 23η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ισόβαθμη με την ουραγό Ντονκάστερ, αλλά με μια αγωνιστική λιγότερη και στο -8 από την 21η Μόρκαμ. Παραμένουν οι απουσίες των Μαντρόν και Κάσκετ.

Κρου Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουίγκαν – Κρου στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ