*21η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Στον πρώτο γύρο: ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 4-1.

*Αήττητος ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά το 2013, σε συνολικά 11 αναμετρήσεις (7-4-0).

*Τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια συνοδεύτηκαν από Over 3.5 + G/G.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εμφανίστηκε κατώτερος από τις προσδοκίες στα Γιάννενα την Κυριακή, είχε μέτρια απόδοση και έχασε δίκαια. Είχε επιστροφές και διαθέσιμους και πάλι σημαντικούς παίκτες ο ΠΑΣ και αυτό έδειξε να τον βοηθάει, ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα με τον Πίρσμαν, είχε καλύτερη απόδοση ως την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο επιθετικός, είχε μόλις μια τελική προσπάθεια, ο Απόλλων πίεσε και είχε κάποιες στιγμές. Ωστόσο, το 2-0 στο 79’ έκρινε οριστικά το παιχνίδι. Στο φινάλε έχασε πέναλτι ο Απόλλων.

Το ματς της Κυριακής έμελλε να αποτελέσει το φινάλε του κόουτς Γκρότε στην άκρη του πάγκου της «ελαφράς ταξιαρχίας», ούτε καν ένα μήνα μετά την πρόσληψη του! Σε πανικό και πλήρη ταραχή η διοίκηση, προσπάθησε να φέρει για έκτη φορά (!) τον Μπάμπη Τεννέ, οι δύο πλευρές είχαν αρχική συμφωνία, όμως στην πορεία «χάλασε». Ακολούθησε κάτι ακόμη πιο «τρελό», καθώς η διοίκηση αποφάσισε να επαναφέρει τον Τζιανλούκα Φέστα, τον άνθρωπο δηλαδή που ανέλαβε στα τέλη Σεπτέμβρη και απολύθηκε αρχές Γενάρη! Μια παράνοια…

Η ομάδα του έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες (όλες εκτός έδρας), έχει μόλις ένα «τρίποντο» φέτος, το πήρε εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0). Με 9 πόντους είναι τελευταίος ο Απόλλων, στο -1 απ’ τον Ατρόμητο και στο -8 απ’ την απευθείας παραμονή, όμως έχει ένα ματς λιγότερο από Ιωνικό και Λαμία. Εντός έδρας μαζεύει τους περισσότερους βαθμούς του, έχασε μόλις μια φορά στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος στο γήπεδο του (1-4-1). Δεν ανακοινώθηκε αποστολή.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 1-0 ο Πίρσμαν στο 26’, το 2-0 έκανε ο Εραμούσπε με πέναλτι στο 79’. Δίκαιο αποτέλεσμα, οι Ηπειρώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Στο φινάλε έχασε πέναλτι ο Απόλλων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δε σκόραρε στα 9/11 τελευταία παιχνίδια του (δες το στην Winmasters).

*Under 2.5 στα 8/11 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΟΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν πήρε αυτό που άξιζε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έμεινε στο 1-1, παρότι ήταν η μοναδική ομάδα που προσπάθησε να παίξει παραγωγικό ποδόσφαιρο. Καταφανώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, είχε καθαρές ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ στο 41’. Απ’ το πουθενά ισοφάρισαν οι ερυθρόλευκοι, μάλλον συγκυριακά. Στο δεύτερο 45λεπτο η αλλαγή του σχηματισμού απ’ τον Μαρτίνς (4-3-3) έφερε ισορροπία στο ματς, η ενέργεια του ΠΑΟΚ έπεσε, ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε επιτυχώς τον ρυθμό, δεν απείλησε καθόλου.

«Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Δεν μας επηρέασε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε τέσσερις επεμβάσεις. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Μια χαζή κατάσταση έφερε το γκολ του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε να νικήσουμε εμείς», είπε ο κόουτς Λουτσέσκου. Επιστροφή στις απώλειες για την ομάδα του μετά από έξι διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, πορεύεται αήττητη στα τελευταία 10 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (8-2-0), στα έξι δε δέχτηκε γκολ.

Ανέβηκε στους 38 πόντους και είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ, στο +2 απ’ την ΑΕΚ, στο +8 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο -9 απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Τιμωρημένος ο Αουγκούστο, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Μπίσεσβαρ, μπήκε ξανά στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Σοάρες. Έμειναν εκτός οι Κρέσπο, Ζαμπά και Μιτρίτσα, ελάχιστες οι επιλογές απ’ τη μέση και μπροστά, ο Σοάρες μάλλον πάει για βασικός.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Το 1-0 με αυτογκόλ του Μπα στο 41’, ισοφάρισε στο 43’ ο Τικίνιο. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες και δικαιούταν περισσότερα γκολ. Ισορροπημένο το δεύτερο 45λεπτο.

ΠΑΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 8/10 νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Over 2.5 στα 7/11 τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ