Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: BLAST Premier Spring

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports slider

Καλησπέρα Betarades και συνεχίζουμε με το BLAST Premier στον ποιο περίεργο όμιλο μέχρι τώρα. Ο απολογισμός εως τώρα καλός μιας και το maxbet στους G2 eSports για νίκη στον Ομιλο Α επαληθεύτηκε ενώ οι Astralis στο 6.00 χτες πήγαν και αυτοί τελικό αλλά έχασαν και ας απέκλεισαν τους Natus Vincere για να φτάσουν ως εκεί. Σήμερα θα ψάξω την απόλυτη έκπληξη με αποδόσεις που δίνονται στο 20 ενώ θα έπρεπε να δίνονταν  στο 8-9 max, να υπενθυμίσω άλλωστε πως οι OG οι νικητές του Ομίλου Β είχαν απόδοση 9.00 … Εύκολα έγινε αντιληπτό πως το τουρνουά αν και ύψιστης σημασίας ενέχει κινδύνους μιας και όλα τα παιχνίδια γίνονται στον ένα χάρτη, εξέλιξη αποτρεπτική για ποντάρισμα μιας και τα φαβορί γίνονται outsider με ένα χαμένο pistol round. Οι Natus Vincere η καλύτερη ομάδα του κόσμου με 1,20 για κατάκτηση έχασε 2 αγώνες μέσα σε 2 ώρες και αποκλείστηκε με το καλημέρα! Σε αναμέτρηση ΒΟ3 τις περισσότερες φορές θα κερδίσει ο καλύτερος, εδώ έχουμε ΒΟ1 με όλες τις ομάδες με καινούρια roster, πολλά με ελάχιστα λοιπόν με την ελπίδα να μην στραβώσει στο τελικό αυτή τη φορά.

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

BLAST Premier – Νικητής Ομίλου Γ

Team Vitality – FAZE – Evil Geniuses και Team Liquid είναι η τετράδα που θα μας απασχολήσει σήμερα, φαβορί προφανώς οι Γάλλοι των Vitality στο 1,75 με εξαιρετικό roster που φέτος προστέθηκε Dupreeh – Magisk! Ακολουθούν οι FAZE στο 2,20 χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο μιας και παραμένουν καλή ομάδα αλλά τα σκαμπανεβάσματα θα συνεχιστούν όσο παραμένει ο Karrigan IGL της ομάδας. Απομένουν οι 2 Αμερικανοί με απόδοση 20 έκαστoς, η κατάσταση τους αποτελεί ερωτηματικό μιας και στους 2 επέστρεψαν παίχτες από το Valorant αλλά στις τάξεις τους βρίσκονται κορυφαίοι παίχτες της σκηνής. Φέτος θα βρούμε τον Shox από τους G2 eSports στην Team Liquid μαζί με NAF- Elige- Ose και N1tr0, ενώ οι Evil Geniuses Stewe2k – Cerq πραγματικά περιμένω να κάνουν την διαφορά σε βάθος χρόνου αφού αποκτήσουν χημεία. Η δομή του τουρνουά είναι στις 2 ήττες φεύγεις και οι ομάδες μας ξεκινάνε αντιμέτωπες με τα 2 φαβορί στα χαρτιά. Εφόσον και οι 2 χάσουν συνεχίζουμε να έχουμε bet να τρέχει στα ημιτελικά, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και νίκη έκπληξη των ομάδων μας πιθανότατα αποκτούμε θέση στον τελικό … Στον τελικό που η απόδοση για νίκη μας θα έχει 4 και εμείς το αγοράζουμε στο 20! Δύο πούλεν εξ Αμερικής λοιπόν για την έκπληξη.

Εκτίμηση :

  • Evil Geniuses νικητής στον Ομιλο Γ με απόδοση 20 στην Stoiximan.
  • Team Liquid  νικητής στον Ομιλο Γ με απόδοση 20 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ