Betshop: Λαμία – Άρης με κορυφαίες αγορές (26/01)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Η Λαμία φιλοξενεί τον Άρη για τη μεταξύ τους ρεβάνς των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας και η betshop προσφέρει ευρεία γκάμα αγορών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τον σημερινό της αντίπαλο αντιμετώπισε τελευταία η Λαμία, για το πρωτάθλημα εκείνη τη φορά και εκτός έδρας, και κατάφερε να φύγει με βαθμό από τη Θεσσαλονίκη με τη “λευκή” ισοπαλία. Ξεκίνησε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έδωσε βάρος στην άμυνα. Πριν από αυτό, στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τους κίτρινους, το αποτέλεσμα ήταν και πάλι 0-0. Στη Σούπερ Λιγκ είναι 11η, πέντε βαθμούς πάνω από την προτελευταία θέση.

Λαμία – Άρης στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβληματίζει ο Άρης με την απόδοσή του, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει γκολ για τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει σκοράρει μέσα στο 2022 και μετράει μία νίκη στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές με απολογισμό 1-3-2, διάστημα στο οποίο είχε μόνο δύο τέρματα.  Βρίσκεται στην 8η θέση στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ, τρεις πόντους μακριά από την 6αδα. Όπως δείχνουν οι αποδόσεις της  Betshop, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον άσο να εντοπίζεται στο 4.00, την ίδια στιγμή στο 3.02 είναι η ισοπαλία και το διπλό στο 2.00.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα