Eurocup: Ισπανικά στηρίγματα

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
Eurocup slider

5294. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (22:00, NOVASPORTS 4)

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα η Γκραν Κανάρια πέρασε από την έδρα της Τσεντεβίτα/Ολίμπιγια με 75-60. Οι νησιώτες στραγγάλισαν τους αντιπάλους τους. Με αυτή τη νίκη παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου και άφησαν πίσω την εποχή στην οποία χτυπήθηκαν βάναυσα από τον κορονοϊό. Μοναδική απουσία σήμερα ο Σούρνα, ο οποίος είναι σε κατάσταση επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Γκραν Κανάρια – Προμηθέας Πάτρας στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δικαιωθήκαμε στην αναμέτρηση του Προμηθέα με τη Βαλένθια πριν μία εβδομάδα. Δεν ήταν δυνατόν να δεχτούμε ότι οι Πατρινοί ήταν φαβορί απέναντι στις νυχτερίδες και ας έπαιζαν οι Ισπανοί με έξι επαγγελματίες. Τελικά όντως ο Προμηθέας έχασε με 71-68 στην Πάτρα και είναι στην τελευταία θέση με μόλις δύο νίκες. Εκτός ο Γιαννόπουλος και αυτό είναι πρόβλημα.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Δύσκολα θα μπορέσει ο Προμηθέας να κρατήσει τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα. Η έδρα της Γκραν Κανάρια είναι δύσκολη, η ομάδα του Φίσακ είναι ξανά σχεδόν πλήρης και θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Πάμε με το -8,5 για άσσο στο χάντικαπ και απόδοση 1.90 στη bwin.


5287. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ – ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ (18:30, NOVASPORTS 4)

Δίχως να έχει πάρει ακόμη κόουτς, η Λόκο κάνει μεγάλες νίκες. Με τον υπηρεσιακό Μαξίμοβιτς στον πάγκο μετά τη φυγή Πασούτιν, πέρασε από την Ανδόρρα με 86-76. Ο ΜακΚόλουμ ήταν καταπληκτικός και με ηγετική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, σταματώντας στους 30 πόντους. Δεν είχε ματς για τη VTB αφού αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Νίζνι λόγω κορονοϊού. Η ίδια δεν έχει θέμα με τον ιό, αλλά υπάρχουν οι σημαντικές απουσίες των Μότλεϊ, Ουίτινγκτον και Κιντ. Απέχει μία νίκη από την κορυφή του ομίλου.

Λοκομοτίβ Κουμπάν – Λιετκαμπέλις στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λιετκαμπέλις δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει με 88-65 τη Σλασκ στο τελευταίο ματς του ομίλου. Με πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες έχει εγκατασταθεί στην οκτάδα και δύσκολα θα μείνει εκτός του ΤΟΠ-16. Είναι γενικότερα σε καλή κατάσταση, αφού μετρά επτά νίκες και μία ισοπαλία (ρεβάνς Κυπέλλου, όπου πήρε την πρόκριση) στα τελευταία οκτώ ματς. Τελευταία ήττα στην έδρα της Τουρκ με 65-60 στις 22 Δεκέμβρη.

Είναι πονηρό όριο το χάντικαπ των 8.5 πόντων. Καλύτερα να μην μπλέξουμε. Κλίνουμε προς το διπλό, αλλά η ποιότητα της Λόκο είναι τέτοια που στη μέρα της μπορεί να πάει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα.


5288. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (19:00, NOVASPORTS START)

H Μπούρσα μετά τη νίκη επί της Ουλμ εντός έδρας, μετρά δύο σερί ήττες στον όμιλο, πρώτα από τη Βαλένθια και μετά από την Μπουντούτσνοστ, αμφότερες εκτός έδρας. Στο δεύτερο ματς πάλεψε και το έχασε με καλάθι στο φινάλε. Στο πρωτάθλημα επικράτησε της Μερκέζ με 90-67. Είναι εντός οκτάδας, αλλά δεν μας βγάζει και μία σταθερότητα ως ομάδα.

Μπούρσασπορ – Βενέτσια στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βενέτσια δεν μπορεί να βρει ησυχία φέτος. Είναι ασταθής η ομάδα του Ντε Ραφαέλε και σίγουρα την περιμέναμε απείρως καλύτερη. Τώρα μετρά τρεις ήττες στη σειρά, για το Eurocup εντός έδρας από την Μπουργκ με 81-78 και δύο στο πρωτάθλημα. Ο Τζόρνταν Θίοντορ αποκτήθηκε για να δώσει ποιότητα και εμπειρία, νέο απόκτημα και ο Μόργκαν. Τραυματίας ο Ντέι. Η αποστολή θα φτάσει στην Προύσα λίγο πριν το τζάμπολ ελέω κακοκαιρίας (εκτός κι αν αν δεν προλάβει και αναβληθεί το ματς). Η κακοκαιρία έχει κάνει δύσκολο το ταξίδι της.

Δεν θα μπλέξουμε καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα φτάσει εκεί η Βενέτσια είναι περίεργες και η Μπούρσα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.


5289. ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑΟΥΕΡΣ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (20:30)

Το Αμβούργο είναι μία ομάδα πρωτάρα στη διοργάνωση. Θα περάσει πάντως στους 16, αφού η ανυπαρξία των Σλασκ και Τρέντο της επιτρέπει να είναι στην 8η θέση, έχοντας κάνει τέσσερις νίκες μέχρι τώρα. Στο τελευταίο ματς πάντως έχασε με το βαρύ 102-77 από την Παρτίζαν. Μετά έδειξε αρκετά κουρασμένο και αποσυντονισμένο για να διασυρθεί από την θεωρητικά πιο αδύναμη Γκίσεν με 100-73! Καλείται να συνέλθει άμεσα, αλλά είναι δύσκολο καθώς έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊο και έχει αδειάσει η ρακέτα.

Αμβούργο – Μπανταλόνα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπανταλόνα κάνει μία καταπληκτική χρονιά. Η πένια κέρδισε με 82-65 την Τρέντο και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου. Επίσης εντός συνόρων κάνει σούπερ χρονιά και διεκδικεί θέση στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει επτά νίκες.

Είναι πολύ ανώτερη η Μπανταλόνα, έχει και απουσίες το Αμβούργο. Η πένια έχει δείξει ότι ανεβάζει τις διαφορές όταν μπορεί και δεν έχει πρόβλημα να μείνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Πάμε λοιπόν με το -6.5 των Ισπανών για διπλό στο χάντικαπ και απόδοση στο 1.90 από την winmasters.


5292. ΤΡΕΝΤΟ – ΑΝΔΟΡΑ (21:00)

Τη διοργάνωση την έχει παρατημένη η Τρέντο. Με μόλις μία νίκη δεν έχει ουσιαστικά καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση και δεν δείχνει να το θέλει εξάλλου. Τουλάχιστον βγήκε από τη μίνι κρίση που είχε και στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισε με 85-72 εντός έδρας τη Νάπολι. Δεύτερη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια.

ρέντο – Ανδόρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ανδόρα έδειξε σαφώς επηρεασμένη από την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό και έχασε εντός έδρας από τη Λοκομοτίβ με 86-76. Και στο πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε πριν λίγες μέρες κι έχασε από τη Μανρέσα με 82-79 μέσα στο σπίτι της. Πολύ άσχημο το σερί της αφού έφτασε πλέον τις έξι ήττες και επτά στα τελευταία οκτώ.

Φαβορί η Ανδόρα, αλλά πώς να την εμπιστευτούμε όταν έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη; Θα μείνουμε εκτός.


5293. ΜΠΟΥΡΓΚ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΟΛΙΜΠΙΓΙΑ (21:00, NOVASPORTS 5)

H Μπουργκ πέτυχε τεράστια νίκη την προηγούμενη εβδομάδα αφού κατάφερε να περάσει από την έδρα της Βενέτσια με 81-78 σκοράροντας buzzer-beater που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Με κεκτημένη ταχύτητα και την ψυχολογία στα ύψη κέρδισε και τη Σολέ εκτός έδρας σε ένα ακόμη θρίλερ με 81-79. Είναι σε καλή ψυχολογία, ενώ μην ξεχνάμε ότι στην έδρα της έχει πετύχει μερικές εμφατικές νίκες.

Μπουργκ – Τσεντεβίτα/Ολιμπίγια στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσεντεβίτα/Ολίμπιγια έχασε με κάτω τα χέρια 75-60 από την Γκραν Κανάρια. Το ματς πήγε στη δύναμη και φάνηκε σαφώς η εξασθένηση από τον κορονοϊό. Πάντως προχθές ήταν αρκετά βελτιωμένη κι έχασε μόλις στον πόντο εντός έδρας από τον Ερυθρό Αστέρα με 83-82. Μένει να δούμε τι δυνάμεις θα έχει σήμερα από φυσική κατάσταση.

Δεν θα ποντάρουμε εδώ. Πρώτη μας σκέψη ο άσσος στο χάντικαπ, αλλά μας φοβίζει η εμφάνιση των φιλοξενούμενων με τον Ερυθρό Αστέρα. Το line είναι στους 2.5 πόντους. Θα δούμε πρώτα live και μετά ίσως παρέμβουμε.