Προγνωστικά Μπάσκετ: Μπάμπεργκ και καρέ των φαβορί

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5450. ΒΟΝΝΗ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (16:00)

Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο ντέρμπι με την Μπάγερν. Το τελικό 100-81 αντιπροσωπεύει την εικόνα των ομάδων στο παρκέ και έτσι η Βόννη μετά από δύο μήνες έπεσε από την κορυφή. Και δεν είναι μόνο αυτό. Αυτή η νίκη ήταν η τρίτη στη σειρά, αφού είχαν προηγηθεί οι ήττες από  Κραϊλχάιμ εκτός και Αμβούργο εντός. Μάλιστα η δεύτερη, ήταν κι αυτή με διψήφια διαφορά, όπως αυτή από την Μπάγερν. Το θέμα είναι αν η Βόννη ξεφουσκώνει μια και καλή ή απλά ζορίστηκε βγάζοντας η αλήθεια είναι, ένα δύσκολο πρόγραμμα. Στο ματς με την Μπάμπεργκ θα φανούν πολλά.

Βόννη – Μπάμπεργκ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάμπεργκ αρχίζει και παίρνει μπροστά. Η ομάδα από τη Βαμβέργη έρχεται από σημαντική νίκη εκτός έδρας κόντρα στο ισχυρό Αμβούργο με 87-75. δεύτερη νίκη στα τελευταία τρία και αυτή εκτός έδρας. Η ήττα μάλιστα ήρθε εντός έδρας από την πανίσχυρη Μπάγερν και σε αυτό το ματς πάλεψε μέχρι το φινάλε κι έχασε με μονοψήφια διαφορά.

Στην παρούσα φάση, με ότι βλέπουμε εδώ και 15 μέρες στο παρκέ, οι 7.5 πόντοι μάλλον είναι πολλοί. Η Μπάμπεργκ έχει δύο σερί εκτός έδρας νίκες, ενώ η Βόννη καλείται να ξεπεράσει και το ψυχολογικό των τριών ηττών στη σειρά. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό μέσα στη χρονιά. Γι αυτό κι εμείς θα πάμε με το διπλό στο χάντικαπ και απόδοση στο 1.90 από τη stoiximan για το +7,5 των φιλοξενούμενων.


5452. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:00, ERT3)

Ο Κολοσσός έδειξε και την Πυλαία ότι δεν είναι τυχαία η πορεία του. Η ομάδα του Κατζούρη πάλεψε το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά έχασε με 86-80. Φυσικά και παραμένει στην πρώτη τετράδα, ένα επίτευγμα που το έχει χτίσει σωστά και μεθοδικά με καλό μπάσκετ. Πλήγμα σήμερα η απουσία του Σλαφτσάκη που προσβλήθηκε από κορονοϊό. Στο Κύπελλο είχε συναντήσει τον Ολυμπιακό και έχασε εύκολα με 94-67.

Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακός ξανά ο Ολυμπιακός σε ένα ματς εκτός έδρας για την Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ με 89-74. Ο ΜακΚίσικ θα προφυλαχτεί λόγω αιματώματος. Τελικά η αποχή και οι αναβολές έκαναν κακό στην ομάδα του Μπαρτζώκα και ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να ξαναβάλει τους παίκτες του σε καλό μομέντουμ. Η αρχή θα γίνει από σήμερα ή τουλάχιστον πιστεύουμε σίγουρα ότι αυτή θα είναι η πρόθεσή του.

Στους 19.5 πόντους η διαφορά και αν και σπανίως παίζουμε τόσο μεγάλα φαβορί, τώρα θα το κάνουμε. Μετά την ήττα από τη Μακάμπι, ο Μπαρτζώκας θα ζητήσει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και να βγάλουν αντίδραση για να βρουν ρυθμό και να μπουν πανέτοιμοι στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πάμε λοιπόν με το -19,5 για διπλό στο χάντικαπ και απόδοση 1.90 στη bwin.


5101. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (17:00)

Έδωσε ότι είχε και δεν είχε στο τρίτο ματς της σειράς με την Τενερίφη, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 74-71 στο φινάλε. Αξιέπαινη η προσπάθεια που έκανε η Καρσίγιακα, αλλά δεν μπόρεσε στο τέλος. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να διαχειριστεί και την κούραση. Μην ξεχνάτε ότι έπαιξε τέσσερα ματς μέσα σε εννέα μέρες και είχε να κάνει και δύο ταξίδια στα Κανάρια Νησιά. Η κούραση είναι μάλιστα έξτρα, αφού στην ήττα από την Μπαχτσέ στο πρωτάθλημα έπαιξε και παράταση. Και δεν είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας να έχει συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Καρσίγιακα – Αναντολού Εφές στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακή ξανά η Εφές, χρειάστηκε ένα σουτ στο φινάλε για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην Πόλη με 82-81. Δεν μπορεί να βρει με τίποτα φέτος η ομάδα του Αταμάν. Στον πρώτο γύρο κέρδισε στον πόντο τη σημερινή της αντίπαλο στην Πόλη. Παρόλα αυτά βέβαια η ποιότητά της είναι δεδομένη και στη μέρα της μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Θα μείνει εκτός ο Λάρκιν, αλλά και αυτός είναι πολύ ασταθής φέτος.

Είναι εξουθενωμένη η Καρσίγιακα, ενώ από τη στιγμή που η Εφές έβγαλε κακή απόδοση με τον Παναθηναϊκό, έχει περισσότερες πιθανότητες σήμερα να μας δείξει το καλό της πρόσωπο. Το όριο του αγώνα έχει βγει στους 5.5 πόντους και αξίζει λοιπόν να πάρουμε το διπλό με χάντικαπ με απόδοση 1.90 στην Interwetten .


5605. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (19:30, COSMOTE SPORT 6)

Παίζει φοβερό μπάσκετ η ομάδα του Λάσο. Πλέον είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα, πρώτη και στην Ισπανία, έχοντας και στις δύο διοργανώσεις από κάτω της την Μπαρτσελόνα. Πέρασε και από το Βερολίνο μεσοβδόμαδα με 89-74. Ολοκληρωτικό μπάσκετ, συμμετοχή από όλους τους παίκτες και 19 νίκες στα τελευταία 20 παιχνίδια! Έχει χάσει μόνο από την Μπάρτσα εκτός έδρας για την Ευρωλίγκα. Ο Ντεκ είναι κι αυτός παρών, θέλει όμως προσαρμογή μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ. Δεν υπάρχει πια κανένα πρόβλημα απουσίας πλην του Τόμπκινς που δεν έχει παίξει από την αρχή της χρονιάς. Με νίκη σήμερα κλειδώνει ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν πατάει καθόλου καλά η Μπάρτσα. Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους πλήρωσε όλο αυτό το διάστημα την απουσία του Καλάθη, αλλά και τους περιοδικούς τραυματισμούς των Χίγκινς και Ντέιβις. Μετρά πια τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε, με πιο πρόσφατη ήττα αυτή που ήρθε στο Καζάν από την Ούνικς με 70-64. Ο Μίροτιτς δεν έπαιξε σε αυτό το ματς ελέω κορονοϊού, αλλά το τελευταίο τεστ είναι αρνητικό, οπότε σήμερα θα είναι στην αποστολή γι αυτό το πολύ σημαντικό κλάσικο.

Θα πάρουμε θέση και είναι ξεκάθαρα υπέρ της Ρεάλ. Είναι σε πολύ καλύτερη φάση από τους μπλαουγκράνα, ενώ θέλουν και εκδίκηση για την ήττα στην Ευρωλίγκα. Το χάντικαπ έχει βγει λογικά στους 4.5 πόντους με ότι βλέπουμε τον τελευταίο μήνα από τις δύο ομάδες στο παρκέ, αλλά και επειδή δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση από αντοχές θα είναι ο Μίροτιτς. Ο Καλάθης έχει επιστρέψει, αλλά όπως είδαμε και στο Καζάν δεν είναι απολύτως έτοιμος ακόμη. Άσσος στο χάντικαπ στο χάντικαπ λοιπόν στο 1.90 από τη winmasters.


5560. ΦΟΡΤΙΤΟΥΝΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΝΤΕΡΘΟΝΑ ΤΟΡΤΟΝΑ (20:00)

Τεράστια νίκη πήρε η Φορτιτούντο σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Έπαιξε μάλιστα καλό μπάσκετ και επικράτησε της γηπεδούχου Νάπολι με 89-86. Δείχνει σημάδια βελτίωσης και αυτό είναι εμφανές. Στα τελευταία τρία ματς έχει πέντε νίκες και με αυτές κατάφερε για πρώτη φορά να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Αν συνεχίσει έτσι, έχοντας και το βάρος της φανέλας θα τα καταφέρει να αποφύγει το μοιραίο.

Φορτιτούντο Μπολόνια – Ντερθόνα Τορτόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νεοφώτιστη Τορτόνα καταπλήσσει τους πάντες. Κέρδισε με 97-92 εντός έδρας την Κρεμόνα και με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Κάπως έτσι μπόρεσε να κλειδώσει την οκτάδα και τη συμμετοχή της στο φάιναλ 8 του Κυπέλλου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, ο σύλλογος ζει μοναδικές στιγμές και μένει να δούμε αν θα έχει μία ανάλογη πορεία και στον δεύτερο γύρο ή θα ξεφουσκώσει.

Θα πάρουμε το ρίσκο να παίξουμε στη Φορτιτούντο. Είναι σε καλό μομέντουμ, ενώ μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Κύπελλο, η Τορτόνα ίσως υποσυνείδητα να βγάλει κάποια χαλάρωση. Σε κάθε περίπτωση φρονούμε ότι αξίζει να πάρουμε το ρίσκο στον καθαρό άσσο των γηπεδούχων σε απόδοση 1.80 στην betshop.