28η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ντέρμπι-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολύ καλή εμφάνιση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στη Μίλγουολ, εκτός έδρας. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με αρκετές από αυτές, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν σταθερή απομακρύνοντας τους κινδύνους των γηπεδούχων και διατηρώντας ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες έχει ως στόχο και καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Ντέρμπι. Φαίνεται να επιστρέφει και πάλι στον αγωνιστικό ρυθμό που βρισκόταν, καθώς έδειξε μεγάλη σταθερότητα αμυντικά, ενώ επιθετικά βρήκε ξανά δίχτυα. Μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες στα πέντε πρόσφατα ματς, έχοντας σκοράρει 4 γκολ, ενώ έχει δεχθεί εξίσου 4. Βρίσκεται στη 10η θέση με 37 βαθμούς, στο -5 από τις θέσεις των πλέι-οφ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μίλγουολ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Γκραμπάν στο 90+1’.

Νότιγχαμ Φόρεστ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις η Ντέρμπι παίρνοντας τη νίκη κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εντός έδρας. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε λίγες ευκαιρίες και απείλησε με ελάχιστες από αυτές, καταφέρνοντας παρ’ όλα αυτά να τις μετατρέψει σε γκολ. Η αμυντική της λειτουργία ήταν πολύ σταθερή απομακρύνοντας τις ελάχιστες φάσεις που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι, διατηρώντας το μηδέν παθητικό ύστερα από τρεις αγώνες.

Να διευρύνει το αήττητο σερί της έχει ως ιδανικό στόχο, όμως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρά τις πολλές δυσκολίες που έχει εκτός των τεσσάρων γραμμών, δεν τα έχει παρατήσει σε καμία περίπτωση και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε, έχοντας πετύχει 7 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 4. Βρίσκεται στην 23η θέση με 14 βαθμούς, στο -8 από τη θέση που βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-0, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λόρενς με δύο δικά του γκολ στο 69’ και στο 78’.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Ντέρμπι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ