Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: Funspark Ulti Finals 2022

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλησπέρα Betarades με την διακοπή να αποτελεί παρελθόν και τα πρώτα online τουρνουά κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους. Μεγάλη προσοχή μιας και είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες και οι περισσότερες ομάδες θα παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα όπως είναι εμφανές και στο Funspark Ulti που τρέχει αυτή τη στιγμή. Ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα το BLAST Spring και μετά το πολυαναμενόμενο IEM Katowice με φυσική παρουσία και το πρώτο $1m της χρονιάς! Οπως έγινε αντιληπτό οι Complexity αγόρασαν ολόκληρο το roster των Extra Salt και πρόσθεσαν Grim – Junior, το πήραν το μάθημα τους μετά το τεράστιο άνοιγμα που έκαναν πέρυσι και πλέον ξεκινάνε με χαμηλές προσδοκίες. Gambit eSports – Entropiq δεν έκαναν καμία αλλαγή και περιμένω μόνο νίκες μέχρι και το IEM Katowice, καλές ομάδες με δεδομένη χημεία χρήζουν προσοχής. Πολλές εταιρείες αν όχι όλες έχουν ήδη βγάλει Μακροχρόνια για το επερχόμενο LAN, είναι πολύ νωρίς ακόμα  για οποιοδήποτε pick μιας και 28 μέρες είναι πολλές ακόμα για την έναρξη. Πάμε να δούμε τα σημερινά!

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

BIG vs K23 (16:00)

Funspark Ulti και ημιτελικά για το upper bracket, με λίγα λόγια ο νικητής φτάνει μια ανάσα από τον τελικό και εξασφαλίζει χρηματικό έπαθλο ενώ ο χαμένος έχει και δεύτερη ευκαιρία στο lower bracket! Τις ομάδες τις χωρίζουν 7 θέσεις στο World Ranking αλλά περισσότερο σαν ισοδύναμες αποδίδουν αυτή τη στιγμή, από τη μεριά των Γερμανών ο Faven αποτελεί ερωτηματικό για το αν θα σταθεί σε αυτό το επίπεδο με τους Κ23 να είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Nealan – Norber και Xcepower τα μεγαλύτερα χαρτιά των Ρώσων με τον τελευταίο στη μέρα του να μπορεί να κερδίσει μόνος του όπως έκανε και με τους Astralis προχτές. Ο λόγος που θα επιλέξουμε τους Γερμανούς είναι καθαρά η εμπειρία του roster (Tabsen) αλλά και επειδή η αναμέτρηση δεν είναι νοκ αουτ!

Εκτίμηση :

  • BIG -1,5 γύροι με απόδοση 1,80 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Vasilis Ortega