Euroleague: Κερδίζει το καλύτερο σύνολο

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
Ευρωλίγκα

5374. ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ (21:00, NOVASPORTS START)

Το τελευταίο της ματς που έδωσε η Βιλερμπάν είναι προχθές, όταν και κέρδισε με 81-80 στην έδρα της Λε Μαν. Στην Ευρωλίγκα έπαιξε στις 14 του μήνα στη Μόσχα. Στάθηκε αξιοπρεπώς στη Μόσχα, αλλά τελικά έχασε με 90-83 από την ΤΣΣΚΑ. Αν η ομάδα του Πάρκερ δεν είχε τον τραυματισμό του Λάιτι (ακόμη λείπει), ίσως να ήταν και μέσα στην οκτάδα και να μην απείχε μία νίκη όπως αυτή τη στιγμή. Έχει παίξει δύο φορές με τη Μονακό, αμφότερες εκτός έδρας, την κέρδισε για την Ευρωλιγκα, έχασε στο πρωτάθλημα και τα δύο ματς κρίθηκαν στο ένα σουτ. Λείπουν και οι Χάουαρντ, Ουεμπανιάμα.

Βιλέρμπαν – Μονακό στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μονακό έχασε στο πρωτάθλημα από τη Ναντέρ πριν τρεις μέρες με 87-83. Είχε προηγηθεί όμως μία τεράστια νίκη στο Μόναχο με 83-78 επί της Μπάγερν. Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να προλάβει την οκτάδα. Από τη στιγμή που φαγώθηκε ο Μίτροβιτς, ο Τζέιμς θα κάνει ότι θέλει με τον Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο. Στο Μόναχο ήταν σούπερ και πήρε το ματς σε μεγάλο βαθμό μόνος του. Εκτός ο έμπειρος γκαρντ Λίο Βέστερμαν.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Είναι πιο ομάδα η Βιλερμπάν από τη Μονακό. Μας αρέσει αυτό στο μπάσκετ, να βλέπουμε ομάδες που βασίζονται στο σύνολο, που έχουν πλάνο και όχι να εξαρτώνται από το ταλέντο των παικτών και κυρίως από αυτό. Θα πάμε με τους γηπεδούχος, στο -1,5 το Line μας δίνει πάτημα να παίξουμε στον άσσο με χάντικαπ και απόδοση 1.90 στη stoiximan.


5375. ΜΙΛΑΝΟ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (21:30, NOVASPORTS 4)

H Μιλάνο έρχεται από ήττα στο Πέζαρο για το πρωτάθλημα εκτός έδρας με 85-82. Πλήρωσε αυτό το ματς την υπέρ προσπάθεια που έκανε για να βγάλει ένα τεράστιο διπλό στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα με 75-73. Με αυτή τη νίκη πάντως μπαίνει ξανά πολύ δυνατά στη μάχη για την τετράδα η ομάδα του Μεσίνα. Σταθερά εκτός οι Μήτογλου, Σιλντς, ενδέχεται να μείνει εκτός και ο Τζίτζι Ντατόμε που δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άλμπα επιστρέφει στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά μετά από τις 22 Δεκεμβρίου. Η αποχή είναι πραγματικά τεράστια και σε αυτό το διάστημα έχει παίξει τρεις φορές για το γερμανικό πρωτάθλημα, όπου έχει κάνει τρεις νίκες στη σειρά με εξαιρετικές εμφανίσεις. Αλλά και πάλι κι εκεί το τελευταίο της παιχνίδι ήταν στις 2 Ιανουαρίου. Είναι μεγάλη η αποχή και η κατάστασή της από θέμα ρυθμού είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Δεν θα μπλέξουμε. Το χάντικαπ είναι ψηλά στους 11.5 πόντους και δεν αξίζει να πάρουμε ρίσκο, ούτε προς τη μία, ούτε προς την άλλη πλευρά.