* 22η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στον πρώτο γύρο (27/08): Άδανα – Κόνιασπορ 1-1

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστρέφει στη δράση μετά από 9 ημέρες η Κόνιασπορ, μετά την τραγωδία! Ο προγραμματισμένος αγώνας του Σαββάτου με την Μπασακσεχίρ αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Τσαλίκ σε τροχαίο ατύχημα.

Στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου έσπασε το αήττητο της έδρας της με το 0-1 από την Σίβασπορ, σε ματς που παρουσιάστηκε αγνώριστη. Δίχως ιδιαίτερη ενέργεια, δίχως ιδέες στο επιθετικό κομμάτι, δεν απείλησε όσο μας έχει συνηθίσει μπροστά στο κοινό της, φταίει και ο κίπερ Σέχιτς στο γκολ των φιλοξενούμενων.

Διακόπηκε έτσι ένα σερί 5 νικών, τεσσάρων στην Superlig, όπου παραμένει 2η, στο -11 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο.

Τιμωρημένος από την Ομοσπονδία στο σημερινό παιχνίδι ο κόουτς Παλούτ, δεν έχει το δικαίωμα να βρεθεί ούτε στα αποδυτήρια της ομάδας. Δυσαναπλήρωτο το κενό του δεξιού μέσου Γκιουρλέρ που παραχωρήθηκε στην Μπασακσεχίρ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Σίβασπορ. Σκόρερ των φιλοξενούμενων ο Τζέιμς στο 66ο λεπτό.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη Stoiximan)

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το Σάββατο η Άδανα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο τις πρώτες θέσεις, πέταξε δύο βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καϊσέρι (1-1).

Δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα κι απ’ τις δύο ομάδες, η Καϊσέρισπορ ήταν που είχε τις δύο πρώτες καλές φάσεις, η Άδανα όμως άνοιξε το σκορ με τυχερό τρόπο, αφού το σουτ του Ασομπαλόνγκα κόντραρε για το 1-0 στο 26’. Πήρε ψυχολογία από το γκολ η γηπεδούχος, απείλησε και με δεύτερο τέρμα, δεν τα κατάφερε και το πλήρωσε στο 87’, με την Καϊσέρι να έχει προειδοποιήσει νωρίτερα. Μεγάλη επέμβαση του Λουνγκ στο τέλος κράτησε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Παρέμεινε αήττητη για 7ο διαδοχικό παιχνίδι η ομάδα του Μοντέλα, από 7 Νοεμβρίου και μετά, σε 12 παιχνίδια έχασε μόνο στην Τραπεζούντα με ανταγωνιστική εμφάνιση. Τελευταίο της εκτός έδρας δείγμα το διπλό στην Πόλη επί της Φενέρ και μάλιστα με ανατροπή (1-2).

Επιστρέφει από τον Covid ο Μπαλοτέλι και λογικά θα ξεκινήσει στην κορυφή, παραμένουν εκτός οι βασικοί αμυντικοί Ντέλι (Κόπα Άφρικα) και Ρασούλ (τραυματίας).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Καϊσέρισπορ. Προηγήθηκε με τον Ασομπαλόνγκα στο 26ο λεπτό, η Καϊσέρι ισοφάρισε με το Μανέ στο 87’.

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* “2-3 γκολ” τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Κόνιασπορ – Άδανα Ντεμιρσπόρ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ