Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων

*Στη νοκ-άουτ φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες από τους έξι ομίλους.

*60% πληρότητα στο γήπεδο.

*Η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι οι ομάδες χτυπημένες από κρούσματα Covid-19 είναι υποχρεωμένες να παρατάξουν τουλάχιστον 11 παίκτες στο γήπεδο, ακόμη και αν δεν υπάρχει διαθέσιμος τερματοφύλακας στο ρόστερ. Όσες ομάδες δεν καταφέρουν να συμπληρώσουν ενδεκάδα, θα χάνουν τον αγώνα με 2-0 στα χαρτιά.

*Σε περίπτωση που ομάδες τελειώσουν τον όμιλο ισόβαθμες, το κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη είναι ο μεταξύ τους αγώνας. Αν ο μεταξύ τους αγώνας ολοκληρώθηκε με ισοπαλία, το κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη είναι η διαφορά τερμάτων των ομάδων στον όμιλο.

*Στην επόμενη φάση προκρίνονται και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων. Σε περίπτωση που οι τρίτες ομάδες κάθε ομίλου είναι ισόβαθμες, το κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη είναι η διαφορά των γκολ.

*Η Ζιμπάμπουε έχει αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

*Η Γουινέα χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από το Μαλάουι, για να εξασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη δυάδα του ομίλου, ενώ ακόμη και σε περίπτωση ήττας της και ισοπαλίας του Μαλάουι με τη Σενεγάλη παραμένει εκείνη 2η στον όμιλο.

*Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν και οι 4 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία.

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ηττήθηκε με 2-1 από το Μαλάουι, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Είχε την υπεροχή σε μεγάλο κομμάτι του 1ου ημιχρόνου και προηγήθηκε δίκαια στο 38′. Δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ωστόσο, δεχόμενη την ισοφάριση στο 43′. Το β’ μέρος ήταν ισορροπημένο, με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν και το Μαλάουι να παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα της στο τουρνουά, ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 επίσημα παιχνίδια (0-4-11). Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Δεν έχει σκοράρει στα 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια της.

Αμφίβολος ο Γουαντί (5 συμμ./1 γκολ).

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-1 από το Μαλάουι, για τη 2η αγωνιστική του ομίλου.

Ζιμπάμπουε Στατιστικά

*Under2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. (Δες το στην στοιχιμαν)

*Ν/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΓΟΥΙΝΕΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ απέναντι στη Σενεγάλης, για τη 2η αγωνιστική του ομίλου. Το 1ο ημίχρονο της ανήκε, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να παραβιάσει την εστία του Ντιένγκ. Η Σενεγάλη αντέδρασε στο β’ μέρος, κυριάρχησε, αλλά ήταν άστοχη μπροστά από την αντίπαλη εστία. Έτσι, το 0-0 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Παρέμεινε αήττητη για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι στο τουρνουά. Προηγήθηκε η νίκη με 1-0 επί του Μαλάουι στην πρεμιέρα. Βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου, ισόβαθμη με την 1η Σενεγάλη και στο +1 από το 3ο Μαλάουι, από το οποίο χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη δυάδα του γκρουπ.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Λευκή ισοπαλία (0-0)απέναντι στη Σενεγάλη, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Γουινέα Στατιστικά

*6 συνεχόμενα n/g, σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

*3 συνεχόμενα under2.5 γκολ, σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ – ΓΟΥΙΝΕΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ