Στενεύουν τα περιθώρια για Λίβερπουλ

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-1601

Εξαιρετική ήταν η χτεσινή ημέρα για τη στήλη και μάλιστα με επιτυχία 100% σε προγνωστικά που είχαν και υψηλές αποδόσεις. Άμα σε θέλει καμιά φορά… Ωστόσο, κρατάμε χαμηλά τους τόνους και δεν πανηγυρίζουμε, γιατί δεν είναι κάθε μέρα… Σάββατο και με την ελπίδα να κλείσουμε καλά την εβδομάδα, θα επιλέξουμε 2 ακόμη ματς από Αγγλία, αλλά κι ένα από Ισπανία. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για το χτεσινό 2-2, αλλά δεν φταίω εγώ αν ο Ράνγκνινκ δεν μπορεί να κρατήσει προβάδισμα 2 τερμάτων και σηκώνει Λίνγκαρντ και Φαν ντε Μπεκ στο 89΄! Από την άλλη φαντάζομαι, θα χάρηκαν και οι φίλοι της Λίβερπουλ, που το παλικάρι τους ο Τζέραρντ, χάλασε για άλλη μια φορά τα σχέδια της «μισητής» αντιπάλου…  This is football!

Γουέστ Χαμ – Λιντς Προγνωστικά

Η δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων σε μια εβδομάδα, με τα «σφυριά» να έχουν ήδη αποκλείσει τα «παγώνια» στο κύπελλο με σκορ 2-0. Τα υποδέχονται και πάλι στο «Λόντον Στέντιουμ», αλλά η αλήθεια είναι ότι στο πρωτάθλημα, η Λιντς μετράει 14 νίκες κόντρα στη Γουέστ Χαμ και είναι ρεκόρ για την ίδια με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Έχει κι ένα κακό όμως η ομάδα του Μπιέλσα όταν κατεβαίνει στο Λονδίνο. Χάνει! Συγκεκριμένα, από τότε που ανέβηκε, έχει 7 ήττες στα 8 ματς που έδωσε στην πρωτεύουσα. Έχει κι άλλο. Τα τελευταία 12 χρόνια, δεν έχει νικήσει ποτέ στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της νέας χρονιάς!

Η Γουέστ Χαμ πιστεύω είναι και πάλι αυτή το φαβορί. Έρχεται από 4 σερί νίκες, ενώ η νίκη της επί της Λίντς, ήταν η 4η σερί επί της ομάδας του Γιορκσάϊρ. Για την επιλογή μου, θα στηριχτώ στο ότι, η Γουέστ Χαμ, στις 3 νίκες που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα, είχε το προβάδισμα από το ημίχρονο και απέναντι της έχει μια ομάδα, που έχει δεχτεί 17 γκολ, στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Κακή η σεζόν εφέτος για την ομάδα μου, η οποία έχει μόνο μια νίκη εκτός έδρας κι αυτή επί της Νόριτς, στα τέλη του Οκτώβρη.

Γουέστ Χαμ – Λιντς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ Προγνωστικά

Στον πρώτο γύρο, οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν ένα απολαυστικό 3-3 στο Μπρέντφορντ, αλλά θα έλεγα πως ήταν η τύχη του πρωτάρη για τους νεοφώτιστους. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν αντίπαλες από το 1989 και η πρώτη σε αγώνα πρωταθλήματος από το 1947! Εδώ λοιπόν για προϊστορία δεν μπορούμε να πούμε τίποτα και στηριζόμαστε στα τωρινά. Η Λίβερπουλ λοιπόν, έχει χάσει 7 βαθμούς στα τελευταία 3 παιχνίδια της, αλλά αν εξαιρέσουμε την ήττα από τη Λέστερ, οι ισοπαλίες ήταν σε δύσκολες έδρες με Τότεναμ και Τσέλσι. Δεν θέλει όμως άλλη απώλεια, αν δεν θέλει να μείνει από τώρα εκτός τροχιάς τίτλου. Θεωρώ ότι η νίκη θα επιστρέψει στο Άνφιλντ, αλλά έχει απέναντι της, την καλύτερη άμυνα από τις ομάδες που βρίσκονται από την 10η θέση της βαθμολογίας και κάτω. Και οι ¨κόκκινοι» δεν έχουν την επιθετική άνεση που είχαν, λόγω των παικτών – όπως ο Σαλάχ- που βρίσκονται στο ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΠ. Σε αυτό θα στηρίξω και τη πρόταση μου.

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έλτσε – Βιγιαρεάλ Προγνωστικά

Η γηπεδούχος παλεύει για την παραμονή της κι έρχεται από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ, που την έβγαλε από την ζώνη υποβιβασμού. Η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στην Βιγιαρεάλ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία στην Ατλέτικο, αλλά είχαν προηγηθεί 4 σερί ήττες και το ευρωπαϊκό όνειρο παραμένει ζωντανό για το «κίτρινο υποβρύχιο». Στα τελευταία 3 παιχνίδια της μάλιστα, η ομάδα του ΟυνάϊΈμερι, έχει σκοράρει 12 γκολ! Δεν έχει ήττα από την Έλτσε στα τελευταία 10 παιχνίδια τους, αλλά η Έλτσε της έχει πάρει 3 σερί ισοπαλίες εντός έδρας! Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι είναι και τοπικό ντέρμπι στη Βαλένθια και φοβάμαι μην γίνει το μπαμ, γι αυτό θα αποφύγω το σημείο της νίκης για τους φιλοξενούμενους. Παρατηρώ, ότι οι γηπεδούχοι γενικά, σκοράρουν, ακόμη κι όταν έχουν να κάνουν με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γουέστ Χαμ – Λιντς      Γουέστ Χαμ – over 0,5  γκολ 1ο ημίχρονο   απόδοση  1.65

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ    1  και under   3,5   απόδοση  2.15

Έλτσε – Βιγιαρεάλ  Goal/Goal  απόδοση  1.80

Έλτσε – Βιγιαρεάλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ