Προγνωστικά Μπάσκετ: Καρέ έδρας και Γαλατά

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5048. ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ (17:00 ERT2)

Η Λάρισα έπαιξε για τελευταία φορά στις 18 Δεκεμβρίου. Τότε πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από εκείνη της πρεμιέρας. Κατάφερε να περάσει από την Πάτρα με 82-74, μία νίκη με διπλή σημασία καθώς επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με την ίδια. Ο Σεγκούρα δούλεψε αρκετά με το ρόστερ του, αφού δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τον κορονοϊό.

Λάρισα – Άρης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη πιο πίσω από αυτό της Λάρισας, βρίσκουμε το τελευταίο ματς του Άρη. Ο πάλαι ποτέ αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ έρχεται από τον διασυρμό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με 96-64. Αυτή η ήττα ήρθε να σταματήσει ένα σερί τριών νικών. Ο Άρης τα πάει μέχρι τώρα καλύτερα του αναμενομένου, αλλά δεν μπορεί να πει ότι αισθάνεται και άνετα για την παραμονή του. Χτυπήθηκε αρκετά από τον κορονοϊό και έχουν χαθεί πολλές προπονήσεις. Μόνη απουσία σήμερα ο Σχίζας.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Λάρισα με σύμμαχο την έδρα και με τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας θέλει να βρει την πρώτη της νίκη εντός έδρας μετά από εκείνη επί του Κολοσσού στην πρεμιέρα. Ο Άρης σίγουρα θα είναι εκτός ρυθμού. Πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ στο line των 2.5 πόντων και απόδοση 1.90 στη winmasters.


5078. ΠΑΟΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (17:00, ERT1)

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε αξιοπρεπώς το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Λυκογιάννη έχασε στον πόντο από το Στρασβούργο, αφού ο Ντι Λέο έχασε δύο βολές στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Έτσι πρέπει να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Εδώ στο τελευταίο του ματς διέλυσε τον αιώνιο αντίπαλο Άρη με 32 πόντους διαφοράς. Ρίβερς και Λι είναι τα νέα πρόσωπα. Παρελθόν οι Ογκμπέιντε και Κάρτερ. Απόντας ξανά ο ηγέτης Γκρίφιν και ίσως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει αντικαταστάτη του, αφού ο τραυματισμός τραβάει αρκετά από χρονικής άποψης.

ΠΑΟΚ – Κολοσσός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κολοσσός μας έχει εκπλήξει ευχάριστα. Καλό μπάσκετ, καλά αποτελέσματα και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να έχει ρεκόρ 7-3 και να είναι στη 3η θέση της βαθμολογίας. Και ο πιο αισιόδοξος φίλος του δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο. Το θέμα τώρα είναι ο ρυθμός, αφού δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι από τις 19 Δεκέμβρη όταν και κέρδισε με 74-65 εντός έδρας το Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ έχει σύμμαχο την έδρα και έχει και ρυθμό. Τα δύο ματς με το Στρασβούργο σίγουρα έφεραν βαθμό ετοιμότητας στον Λυκογιάννη και τους παίκτες του. Οι δύο νεοφερμένοι θα βοηθήσουν αρκετά και το όριο στους πόντους της διαφοράς δεν είναι υψηλό. Βρίσκεται στους 5.5. Με αυτό το line δεν έχουμε παρά να ποντάρουμε στον άσσο με χάντικαπ στο 1.90 στην Interwetten.


5327. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (17:00, COSMOTE SPORT 4)

Μεγάλο ντέρμπι στις παρυφές της κορυφής. Η Ντάσκα είναι σε φουλ φόρμα, καθώς μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς. Έχασε μόνο από την Μπούργκος για τα πλέι ιν του Τσάμπιονς Λιγκ και την περιμένει σε λίγες μέρες για να πετύχει την ισοφάριση. Στο τελευταίο της ματς στη λίγκα έκανε εκκωφαντικό διπλό αφού διέλυσε με 79-61 εκτός έδρας τη Φενέρ.

Νταρουσάφακα – Γαλατασαράι στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και η Γαλατασαράι. Με φουλ τις μηχανές έχει κάνει πέντε νίκες στη σειρά συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Ο Τριμπλ ανεβάζει στροφές, ο Ακούν-Παρσέλ είναι η αποκάλυψη, ενώ ο Ντι Μποστ μία σταθερή αξία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο του ΠΑΟΚ. Αν κερδίσει σήμερα φτάνει την αντίπαλό της στη βαθμολογία και εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην πρώτη τετράδα.

Μοιρασμένες οι αποδόσεις, αλλά θα πάμε με το οριακό φαβορί που είναι η Γαλατά. Ο λόγος είναι ότι είναι πιο ξεκούραστη και πιο συγκεντρωμένη από τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι αδύνατον να μην σκέφτονται και το ματς με την Μπούργκος για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε λοιπόν με το διπλό σε καθαρή νίκη και απόδοση 1.85 στη stoiximan.


5286. ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (19:00)

Η γηπεδούχος έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι στις 23 Δεκεμβρίου. Τότε ηττήθηκε με 91-71 στην έδρα της Βαλένθια. Έκτοτε ελέω κορονοϊού δεν έχει παίξει κάποιο ματς. Γρίφος λοιπόν η αντίδρασή της σήμερα σε κάποιον βαθμό. Παλεύει πάντως για την παραμονή με όπλο την έδρα της, εκεί όπου έχει κερδίσει και τα δύο τελευταία ματς που έχει δώσει. Είναι μία νίκη μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και μέχρι τέλους θα παλέψει για να αποφύγει το μοιραίο.

Ομπραντόιρο – Μπιλμπάο στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπιλμπάο έκλεισε ιδανικά το 2021, μπήκε στο 2022 με τον ίδιο τρόπο. Καθοριστικός παράγοντας σε αυτό το γεγονός ότι έπαιξε τρία σερί ματς στην έδρα της. Εκεί οι Βάσκοι είναι αρκετά δυνατοί κι όπως και οι γηπεδούχοι, σε αυτήν ποντάρουν πολλά για να μείνουν στην κατηγορία. Κέρδισαν κατά σειρά Μπρεογκάν, Γκραν Κανάρια και Ανδόρα. Μακριά από το Μπιλμπάο όμως έχουν σοβαρά προβλήματα. Δεν έχουν ακόμη νίκη. Εκτός αυτού δύο παίκτες δεν είναι στην αποστολή (δεν κοινοποιήθηκαν τα ονόματα) λόγω κορονοϊού, ενώ τραυματία είναι ο χρήσιμος Ρουσέλ.

Η έδρα παίζει καθοριστικό ρόλο και για τις δύο αυτές ομάδες. Φαίνεται και στη μεταξύ τους παράδοση. Με τα προβλήματα που υπάρχουν και στην Μπιλμπάο γίνεται ακόμη πιο έντονη η επιθυμία μας να εμπιστευτούμε τον άσσο με χάντικαπ στο όριο των 4.5 πόντων και απόδοση 1.90 στη bwin. Η πλήρης Ομπραντόιρο μπορεί να πάρει αυτήν την πολύτιμη νίκη.


5209. ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΤΡΕΒΙΖΟ (21:00, NOVASPORTS 4)

Η Βίρτους ζορίστηκε πάρα πολύ για να κερδίσει εντός έδρας την Μπουργκ για το Eurocup. Η ομάδα του Σκαριόλο έπαιξε για πρώτη φορά μετά από καιρό δίχως τον Τεόντοσιτς που τραυματίστηκε στην εκτός έδρας νίκη με 90-81 κόντρα στη Ρέτζιο. Ξέρετε τι αναρωτιόμαστε; Αν θα παίξει κάποια φορά μέσα στη σεζόν πλήρης η Βίρτους κι αν ναι, ποια θα είναι η εικόνα της. Σταθερά εκτός από την αρχή ο σούπερ σταρ Γιούντο και ο Αμπάς. Λείπει και ο πολύτιμος Χέρβεϊ. Δεν έχουν περάσει 10 μέρες που επέστρεψαν οι Μανιόν, Κορντινιέ και Τεσιτόρι.

Βίρτους Μπολόνια – Τρεβίζο στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τρεβίζο δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει εντός έδρας με 87-72 εντός έδρας το Λαύριο και να κάνει το 1-0 στη σειρά. Τώρα θέλει σε λίγες μέρες στο ΣΕΦ να καθαρίσει την μπουγάδα και να βρεθεί στους 16 της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς που έδωσε στις 27 Δεκέμβρη διασύρθηκε με 94-69 εντός έδρας από την Μπρέσια. Χτυπήθηκε αρκετά από τον κορονοϊό και αυτό φάνηκε στο παρκέ.

Θέλει μία ήρεμη και άνετη νίκη η Βίρτους και μπορεί να τη βρει κόντρα στους φιλοξενούμενους. Η Τρεβίζο σίγουρα σκέφτεται το Λαύριο και θέλει να τελειώνει δίχως την ταλαιπωρία τρίτου ματς, ενώ και αντικειμενικά η διαφορά που τη χωρίζει από τους αντιπάλους της είναι τεράστια. Το line δεν είναι δυσθεώρητο και πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ στο -10.5 στην betshop.