Interwetten: Mπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης με κορυφαίες αγορές (12/01)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Φάιναλ 4 του Σούπερ Καπ Ισπανίας και η ιντερβετεν έχει ετοιμάσει ευρεία γκάμα αγορών για το ενδιαφέρον ματς!

H Μπαρτσελόνα επί Τσάβι έχει παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση και παραμένει ζωντανή στη μάχη για μια θέση που δίνει εισιτήριο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη σεζόν. Ωστόσο οι πολλές απουσίες εσχάτως λόγω τραυματισμών και Covid-19 δείχνουν να την επηρεάζουν. Πιο πρόσφατα, αγωνίστηκε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα κόντρα στη Γρανάδα και έμεινε στην ισοπαλία και το 1-1. Είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από Σοσιεδάδ και Ατλέτικο, που είναι στην 5η και 4η αντίστοιχα.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις νίκες επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πέτυχε το εμφατικό 4-1 επί της Βαλένθια εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Οι “μερένχες” μετράνε δύο σερί νίκες και τρεις συνολικά στα πέντε τελευταία ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις Η ομάδα του Αντσελότι είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ισπανία φέτος και βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης της Λα Λίγκα, στο +5 από τη 2η Σεβίλλη.

Πλήθος στοιχημάτων προσφέρει στην πλατφόρμα της η Interwetten για την αναμέτρηση. Ο άσσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 3.65, ενώ το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο 2.00 και η ισοπαλία στο 3.55.

Δείτε όλες τις αποδόσεις και τις αγορές για το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης εδώ

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ