*18η αγωνιστική (εξ αναβολής)

*Επιτρέπονται φίλαθλοι μέχρι το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου.

*Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη Μόντσα.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θα πρέπει να γυρίσουμε ένα μήνα πίσω για να βρούμε την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Μπενεβέντο. Στις 15 Δεκεμβρίου επέστρεψε με άδεια χέρια από το “Artemio Franchi”, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Φιορεντίνα για τους “32” του Κυπέλλου Ιταλίας. Το συγκρότημα του Καζέρτα “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων στη Serie B, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς καταλαμβάνει την 5η θέση και βρίσκεται τρεις πίσω από την 2η Μπρέσια (σ.σ. έχει παιχνίδι περισσότερο).

Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης οι “μάγισσες” έχουν την πρόσφατη παράδοση σύμμαχο, πανηγυρίζοντας τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μόντσα, κρατώντας ανέπαφη εστία στις δύο. Εκτός αποστολής τέθηκε ο ο πρώτος σκόρερ με δέκα γκολ Λαπαντούλα, για τον οποίο ο προπονητής Καζέρτα είπε πως “δεν επιθυμεί να αγωνίζεται, πλέον, στην ομάδα”. Ο 31χρονος Ιταλός (με περουβιανό διαβατήριο) βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Serie A.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Φιορεντίνα. Σκόραραν οι Μιλένκοβιτς (19′) και Σοτίλ (47′) για τους γηπεδούχους, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μοντσίνι στο 51′.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη σε δέκα αγωνιστικές (6-4-0) παραμένει η Μόντσα που προέρχεται από τρεις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Φροζινόνε (3-2 εντός). Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, δυνατά μπήκαν στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι κάνοντας το 2-0. Ανέβασαν στροφές οι γηπεδούχοι, εκμεταλλεύτηκαν την ευστοχία τους φτάνοντας σε μία επική ανατροπή. Οι “μπιανκορόσι” ισοβαθμούν με την αποψινή αντίπαλό τους Μπενεβέντο, στην προσπάθεια που κάνουν να προλάβουν μία θέση που οδηγεί απευθείας στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας.

Την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν το “Ciro Vigorito” επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-3 για το Κύπελλο Ιταλίας τον Αύγουστο 2019. Μακριά από την έδρα τους έχουν απολογισμό 1-6-2 στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αποστολή του προπονητή Στρόπα βρίσκονται οι Φαβίλι, Ραμίρεζ και ο Μολίνα που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Κροτόνε. Δανεικός στην Άσκολι δόθηκε ο Μπελούτσι (ΑΜ).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-2) της Φροζινόνε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Γκαριτάνο (53′) και Ζέρμπιν (62′), απάντησαν οι Κάρλος Αουγκούστο (70′), Τσιούρια (87′) και Ματζιτέλι (90+2′ πεν.).

ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 4,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Μπενεβέντο – Μόντσα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ