*Φάση των “16” του Κυπέλλου Ιταλίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Νάπολι – Φιορεντίνα.

*Επιτρέπονται φίλαθλοι μέχρι το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου.

*Στο πρωτάθλημα: Αταλάντα – Βενέτσια 4-0

*Η Αταλάντα κράτησε το μηδέν στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Σημειώθηκε μέχρι ένα γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Δεν χαρίστηκε η Αταλάντα στην αποδεκατισμένη, εξ αιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού, Ουντινέζε στο μεταξύ τους παιχνίδι στη “Dacia Arena” και τη συνέτριψε με το εμφατικό 6-2. Παράλληλα έφτασε τους 41 βαθμούς που την διατηρούν στην 4η θέση και το +3 από την Γιουβέντους, στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Η αναμέτρηση δεν σηκώνει ιδιαίτερο σχολιασμό: Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι από το ξεκίνημα, παρουσιάστηκαν αποτελεσματικοί, ενώ παράλληλα δεν δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση από τους αντιπάλους τους.

“Ξεκινήσαμε καλά το 2022, τώρα έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο Ιταλίας, μία διοργάνωση στην οποία θέλουμε να τα πάμε καλά. Θέλω από τους ποδοσφαιριστές μου να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα σε κάθε αντίπαλο”, είπε ο προπονητής Γκασπερίνι. Οι “μπεργκαμάσκι” υποδέχτηκαν στην έδρα τους την Βενέτσια τρεις φορές τα 21 τελευταία χρόνια έχοντας απολογισμό 2-1-0 (σ.σ. κράτησαν σε όλες το μηδέν). Ανακοινώθηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (6-2) της Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Πάσαλιτς (17′), Μούριελ (22′, 76′), Μαλινόφσκι (43′), Μέλε (89′) και Πεσίνα (90+2′), μείωσαν απλά οι Τζιμσίτι (59′ αυτ.) και Μπέτο (88′).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima)

*GG στα 15/18 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Όπως ολοκλήρωσε το 2021, έτσι ξεκίνησε το νέο έτος η Βενέτσια! Το συγκρότημα του Ζανέτι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων με αντίπαλο τη Μίλαν των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στο “Pierluigi Penzo”. Δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, σκοράροντας μόλις στο 2′ με τον Ιμπραχίμοβιτς. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν το 2-0, κρατώντας μακριά από τα καρέ τους τη Βενέτσια. Πολλή δουλειά είχε ο τερματοφύλακας Ρομέρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας συνολικά πέντε αποκρούσεις.

“Αυτό που με εξοργίζει είναι να δεχόμαστε γκολ στα πρώτα λεπτά, δεν έχουμε βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι της ψυχολογίας. Δεν είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά από το γεγονός πως κάνουμε συνέχεια τα ίδια λάθη”, είπε ο προπονητής των “φτερωτών λιονταριών”. Πανηγύρισαν μία νίκη στις επτά τελευταίες εξόδους τους επί της Μπολόνια (1-0) στις 21 Νοεμβρίου: Στις υπόλοιπες σημείωσαν τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Επιστρέφουν στην αποστολή οι Τέσμαν και Καλντάρα.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από τη Μίλαν. Σκόραραν οι Ιμπραχίμοβιτς (2′) και Ερναντέζ (48′, 59′ πεν.). Έμειναν με δέκα οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Σβόμποντα (58′).

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Αταλάντα – Βενέτσια στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ