Γκρουπ Γ – 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων

*Στη νοκ-άουτ φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες από τους έξι ομίλους.

*60% πληρότητα στο γήπεδο.

*Η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι οι ομάδες χτυπημένες από κρούσματα Covid-19 είναι υποχρεωμένες να παρατάξουν τουλάχιστον 11 παίκτες στο γήπεδο, ακόμη και αν δεν υπάρχει διαθέσιμος τερματοφύλακας στο ρόστερ. Όσες ομάδες δεν καταφέρουν να συμπληρώσουν ενδεκάδα, θα χάνουν τον αγώνα με 2-0 στα χαρτιά.

*Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση.

ΚΟΜΟΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παρθενική εμφάνιση για τα Κομόρες στο Copa Africa, ευελπιστούν σε μια αξιοπρεπή παρουσία στη διοργάνωση. Αποτελεί το ξεκάθαρο αουτσάιντερ του ομίλου, χωρίς να διαθέτει παίκτες με ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Έφτασε ως εδώ τερματίζοντας στη 2η θέση του ομίλου τους, όπου αντιμετώπισαν την Αίγυπτο, την Κένυα και το Τόγκο. Είχαν ρεκόρ 2-3-1, με τη μοναδική τους ήττα να έρχεται με το βαρύ 4-0 από την Αίγυπτο. Δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα, έχοντας 4 γκολ ενεργητικό σε αυτούς τους 6 αγώνες.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 0-2 της Σιέρρα Λεόνε, σε φιλική αναμέτρηση στις 13/11.

Κομόρες Στατιστικά

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία φιλικά και επίσημα παιχνίδια τους. (Δες το στην Stoiximan)

*N/g στα 3/5 τελευταία φιλικά και επίσημα παιχνίδια τους.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΓΚΑΜΠΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Όγδοη συμμετοχή για τους “πάνθηρες” στο Copa Africa, με την καλύτερη τους επίδοση να έρχεται το 1996 και το 2012, όταν και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Κακό το κλίμα στην αποστολή του Γκαμπόν, με τους παίκτες να αρνούνται την περασμένη Τετάρτη να ταξιδέψουν στο Καμερούν, ζητώντας τα χρωστούμενα μπόνους τους από την Ομοσπονδία της χώρας. Μετά από διαβεβαιώσεις ότι θα πληρωθούν, δέχτηκαν να ταξιδέψουν, αλλά το Σάββατο προέβησαν σε απεργία από τις προπονήσεις, αφού δεν τους είχαν πιστωθεί ακόμη τα μπόνους.

Τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση η φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Μαυριτανία (1-1), στις 04/01. Έφτασε ως εδώ τερματίζοντας 2η σε έναν όμιλο με τις Ανγκόλα, Γκάμπια και Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, χάρη στην εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε από την τελευταία στην 6η αγωνιστική του ομίλου. Είχε ρεκόρ 3-1-2 και έχασε την 1η θέση στην ισοβαθμία με την Γκάμπια.

Θα απουσιάσει λόγω Covid-19 ο εμβληματικός αρχηγός και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά και ο Λεμινά.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Μαυριτανία, σε φιλική αναμέτρηση στις 04/01.

Γκαμπόν Στατιστικά

*Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 4 από τις τελευταίες 5 επίσημες και φιλικές αναμετρήσεις της.

*Ν/g στα 3/5 τελευταία επίσημα και φιλικά παιχνίδια της.

ΚΟΜΟΡΕΣ – ΓΚΑΜΠΟΝ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ