Betshop: Ρόμα – Γιουβέντους με ευρεία γκάμα αγορών (09/01)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Η Ρόμα φιλοξενεί τη Γιουβέντους για την 21η αγωνιστική της Σέριε Α και η βετσηοπ έχει ετοιμάσει πλήθος αγορών και ειδικών για την αναμέτρηση!

Από ήττα έρχεται η Ρόμα στο πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα, κάνοντας έτσι κακή αρχή στις υποχρεώσεις της για το 2022. Έχασε στο “Σαν Σίρο” από τη Μίλαν με 3-1, αποτέλεσμα που κρίνεται απόλυτα δίκαιο, καθώς παρουσιάστηκε νωθρή στον αγωνιστικό χώρο. Βρίσκεται στην 7η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ισοβαθμώντας με τη Φιορεντίνα η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο και είναι στην 6η, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ρόμα – Γιουβέντους στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο “Χ” έμεινε η Γιουβέντους εντός έδρας απέναντι στη Νάπολι των πολλών προβλημάτων με τελικό σκορ 1-1. Βρέθηκε, μάλιστα, να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, πριν ο Κιέζα ισοφαρίσει στο 54′. Στα πιο πρόσφατα εφτά της ματς έχει δεχτεί μόνο δύο τέρματα και δεν σημείωσε ήττα, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Καταλαμβάνει την 5η θέση στην κατάταξη και είναι στο +3 από την αποψινή της αντίπαλο.

Στην Betshop θα βρείτε ευρεία γκάμα αγορών και κορυφαίες αποδόσεις για το παιχνίδι. Ο άσσος της Ρόμα βρίσκεται στο 3.44, το διπλό της Γιουβέντους είναι στο 2.19 και το “Χ” στο 3.40.

Βρείτε τις αποδόσεις και τις αγορές για το Ρόμα – Γιουβέντους εδώ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα