* 20η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στον πρώτο γύρο (16/08): Σίβασπορ – Κόνιασπορ 0-1

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνεχίζει απτόητη την εκπληκτική της πορεία η Κόνιασπορ, έκλεισε το 2021 με 5 σερί νίκες, εντυπωσιάζει με τη σοβαρότητά της και τις πολλές λύσεις που διαθέτει. Στις 30 του Δεκέμβρη πήρε εύκολα την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου, κάνοντας rotation στο 2-0 επί της Ουμρανιγεσπόρ (Β’ κατηγορία).

Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-0 επί της Μπεσίκτας, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Γλίτωσε στις μεγάλες φάσεις των φιλοξενούμενων, βρήκε το νικητήριο γκολ στο 90’ με τον Χασάν, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή δώδεκα λεπτά νωρίτερα. Εντυπωσιακή και στις δύο τελευταίες εξόδους της, πέρασε από τις έδρες των Χατάισπορ (1-3) και Καραγκιουμρούκ (1-4). Σταθερά στη 2η θέση της Superlig, με νίκη σήμερα μειώνει ξανά τη διαφορά στους 7 πόντους από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ.

Επέκταση συμβολαίου ως το 2024 υπέγραψε ο κόουτς Ιλχάν Παλούτ. Συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και λογικά δεν προλαβαίνουν οι Μποκού, Κράβετς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη-πρόκριση (2-0) επί της Ουμρανιγιεσπόρ για το Κύπελλο. Ο Μίχαλακ άνοιξε το σκορ στο 49’, ο Χασάν πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο 58’.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη Stoiximan)

* Δεν δέχθηκε γκολ στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου αποχαιρέτησε το 2021 η Σίβασπορ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ανκαραγκουτσού (Β’ κατηγορία) με 2-1 και σκόρερ τον Τζέιμς.

Άφησε έτσι πίσω της την κακή εμφάνιση στην έδρα της Καϊσέρισπορ, όπου μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι κι έχανε ήδη 3-0 από το 23ο λεπτό! Είχε προηγηθεί ένα αήττητο σερί (4-1-0), με το οποίο ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη (+8).

Πληγωμένη από το Κόπα Άφρικα η ομάδα του Τσαλιμπάι, θα λείψουν για το προσεχές μέλλον οι επιδραστικοί Γκραντέλ και Φαζρ, που κλήθηκαν στην Εθνική Ακτής Ελεφαντοστού και Μαρόκο αντίστοιχα. Δεν ταξίδεψαν στο Ικόνιο οι τραυματίες Ερντάλ, Φέλιξ και Ούλβεσταντ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη-πρόκριση (2-1) επί της Ανκαραγκουτσού για το Κύπελλο. Ο Τζέιμς πέτυχε τα δύο γκολ της Σίβασπορ στο 18ο και 56ο λεπτό, η Ανκαραγκουτσού μείωσε στο 73’.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Κόνιασπορ – Σίβασπορ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ