27η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σάντερλαντ-Γουίκομ 1-1.

ΓΟΥΙΚΟΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πιο αποτελεσματική η Γουίκομπ που κατάφερε να περάσει από την έδρα της Τσάρλτον. Δεν είχε κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα. Η αμυντική της λειτουργία ήταν πολύ σταθερή και σε συνδυασμό με την αστοχία στη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων, κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται κόντρα στη Σάντερλαντ. Πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και θέλει ιδανικά να συνεχίσει με εξίσου θετικό αποτέλεσμα, όμως οι τελευταίες αναμετρήσεις της έδειξαν πως δεν έχει αμυντική σταθερότητα προκειμένου να έχει προβάδισμα σε αυτό το ματς.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Τσάρλτον με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Βόουκς στο 35’.

Γουίκομ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τρομερά αποτελεσματική εμφάνιση για τη Σάντερλαντ στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με τις περισσότερες από αυτές, βρίσκοντας δίχτυα πέντε φορές. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν σταθερή και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να διατηρήσει το μηδέν παθητικό για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στη Γουίκομπ, καθώς μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας παίρνοντας το τρίποντο. Έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, καθώς σκοράρει με το τσουβάλι, ενώ παράλληλα φαίνεται να έχει βρει σταθερότητα όσο αφορά την άμυνά της. Μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε, έχοντας σκοράρει 12 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 7.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 5-0, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής ήταν ο Στιούαρτ που πέτυχε χατ-τρικ (12’, 36’, 58’), ενώ σκόραρε και ο Ντόιλ στο 40’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπουνγκά Κιμπιόκα στο 75’.

Σάντερλαντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Γουίκομπ – Σάντερλαντ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ