Κόπα Άφρικα 2021: Οι αποδόσεις και τα φαβορί

Ανανεώθηκε:
Κόπα Άφρικα Μαχρέζ Μανέ

Το Κόπα Άφρικα 2021 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 09/01! Εμείς σας παραθέτουμε τις ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν μέχρι τέλους, σύμφωνα με την Stoiximan.

Δείτε το Πρόγραμμα Κόπα Άφρικα 2021

Σενεγάλη και Αλγερία αποτελούν τα μεγάλα φαβορί, με την κατάκτηση του τροπαίου από μια εξ αυτών να προσφέρεται στο 5.00 και το 6.00 αντίστοιχα. Οι Σενεγαλέζοι θα επιχειρήσουν να γίνουν πρωταθλητές Αφρικής για πρώτη φορά στην ιστορία τους, με τους Αλγερινούς να θέλουν, από την άλλη, να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Από κοντά η Αίγυπτος του Μο Σαλάχ και το Καμερούν. Το να κατακτήσει μία εξ αυτών το τρόπαιο δίνεται στο 8.00, με τους Αιγύπτιους να έχουν δυσκολότερο έργο στους ομίλους, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Νιγηρία. Οι “αετοί” είναι το 5ο φαβορί για κατάκτηση, με το σενάριο αυτό να παίζεται στο 9.00.

To Africa Cup of Nations στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδες που θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη είναι η Ακτή Ελεφαντοστού (10.00), αλλά και η Γκάνα (15.00). Οι “ελέφαντες” διαθέτουν εξαιρετική γραμμή πυρός, με τον Σεμπάστιαν Αλέ να πραγματοποιεί εξαιρετικό πρώτο μισό στη σεζόν, με τα χρώματα του Άγιαξ. Οι Γκανέζοι, από την άλλη, έχουν ένα ρόστερ με αρκετή εμπειρία, αλλά και καινούρια πρόσωπα. Δεν εντυπωσίασαν στο τελευταίο φιλικό τους (ήττα με 3-0 από την Αλγερία), αλλά αν βρουν ρυθμό μες στο τουρνουά, μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο.

Τέλος, με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την πορεία του Μάλι (20.00)στη διοργάνωση, το οποίο με οδηγό την σκληρή του άμυνα μπορεί να βάλει δύσκολα σε οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί απέναντι του.

Κόπα Άφρικα 2021 ειδικά

Σε ατομικό επίπεδο, φαβορί για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του τουρνουά δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μο Σαλάχ, με τον “Φαραώ” να παίζει στο 5.00. Ακολουθούν ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ και ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Ρίγιαντ Μαχρέζ, στο 10.00.

Πολύ καλή είναι και η περίπτωση του Σεμπάστιαν Αλέ (12.00), στον οποίον αναφερθήκαμε και παραπάνω. Αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της Ακτής Ελεφαντοστού και διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Λίγο πιο κάτω, στο 20.00, βρίσκουμε τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που θέλει να οδηγήσει το Γκαμπόν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση και να αποδείξει ότι η χρονιά που διανύει στην Άρσεναλ είναι απλά μια κακή παρένθεση.

Ραντεβού, λοιπόν, στις 09/01, για την πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα!

To Africa Cup of Nations στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

* Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 07/01/2022