Κατρακυλά ο άσος του Αστέρα Τρίπολης

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα ματς για διοργανώσεις κυπέλλων ανά την Ευρώπη και φυσικά η Σούπερ Λιγκ πρωταγωνιστούν αυτή την ημέρα στο στοιχηματικό πρόγραμμα. Ας δούμε τις κυριότερες μεταβολές των αποδόσεων στα παιχνίδια της Τρίτης, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Πτώση αποδόσεων

Στο κύπελλο Ισπανίας και το Πονφεραντίνα – Εσπανιόλ βλέπουμε μεγάλη πτώση σε απόδοση. Αυτή αφορά το διπλό. Είναι φαβορί οι φιλοξενούμενοι, καθώς η τιμή για τη νίκη τους άνοιξε στο 2.38 και έχει κατέβει στο 1.85.

Περνάμε στη Λιγκ 2 Αγγλίας και το Φόρεστ Γκριν Ρόβερς – Έξετερ Σίτι. Εδώ πέφτει ο άσος όπως παρατηρούμε. Είχε αρχικά ξεκινήσει στο 1.83 και έχει αγγίξει πια το 1.62.

bwin – Build A Bet* στην Premier League! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και από τη Σούπερ Λιγκ έρχεται ματς στο οποίο βλέπουμε να έχει πτώση απόδοση. Στο Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ κατρακυλά ο άσος. Συγκεκριμένα, από το αρχικό 2.05 έχει φτάσει στο 1.85.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα είναι αυτό μεταξύ της Λανς και της Λιλ για το γαλλικό κύπελλο. Έχουν στοιχηματιστεί στο σύνολο 78.912€, με το 40,37% από αυτά να έχει πάει στο διπλό των περσινών πρωταθλητών Γαλλίας.

Επόμενος είναι ο αγώνας Φόρεστ Γκριν Ρόβερς – Έξετερ Σίτι, όπου έχουν παιχτεί 64.966€. Προβάδισμα νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει η γηπεδούχος, η οποία παίρνει το 60% περίπου του πονταρίσματος.

Δείτε τους τζίρους στοιχήματος σε όλα τα σημερινά παιχνίδια