22η αγωνιστική

*Under 2.5 στις 7/10 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στις πρόσφατες 5 επίσημες αναμετρήσεις ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Χιρόνα – Ουέσκα 1-3 | Στο Κύπελλο: Ουέσκα – Χιρόνα 0-1

ΟΥΕΣΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

H Ουέσκα πασχίζει να βρει σταθερότητα για να καταφέρει να μπει στην εξάδα και να διεκδικήσει την άνοδό της στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αλκορκόν (0-0) εντός έδρας, στο τελευταίο ματς για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και συμπλήρωσε τρεις αγώνες, μαζί με το Κόπα ντελ Ρέι, χωρίς “τρίποντο”. Στο Κύπελλο, έχασε με 0-1 από τη Χιρόνα εντός έδρας και έμεινε εκτός συνέχειας. Μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι στο -5 από την πρώτη εξάδα και θέλει να κάνει σημαντικές νίκες, όπως στο προσεχές ματς με τη Χιρόνα, που έχει τον ίδιο στόχο στη σεζόν. “Πάμε για μία καλή και ανοδική πορεία”, δήλωσε ο Σίσκο Μουνιόθ. Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες λόγω Covid-19, δύο εξ αυτών είναι οι Ράτσιου και Σαλβαδόρ. Απέκτησε τον Λάγο Τζούνιορ από τη Μαγιόρκα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας, με αντίπαλο την Αλκορκόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση και την κατοχή μπάλας, όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μοιραία έμεινε το μηδέν, που αφήνει ικανοποιημένη την Αλκορκόν. 

Ουέσκα Στατιστικά

*4/6 ματς με N/G (δες το στη stoiximan)

*5/6 αναμετρήσεις είχαν under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 5/11 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΙΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Χιρόνα κατάφερε να αντιστρέψει τα κακώς κείμενα και να κλείσει με ανοδική πορεία το 2021. Πήρε μια σχετικά εύκολη εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπούργος (3-1) στο τελευταίο ματς για τον πρώτο γύρο και έφτασε τις δύο σερί νίκες, τέσσερις στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια σε Σεγούντα Ντιβισιόν και Κόπα ντελ Ρέι. Συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου και υποδέχεται την ερχόμενη εβδομάδα την Οσασούνα που αγωνίζεται στη Λα Λίγκα. Βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης, μόλις έναν πόντο από τα πλέι οφ ανόδου. “Δε θα τα ρίξουμε στον Covid, ό,τι κι αν συμβεί στο παιχνίδι”, είπε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Καταλανών, Μίτσελ, με αφορμή τα κρούσματα και τις απουσίες. Δεν υπολογίζονται οι Στουάνι, Καλαβέρα, Αρνάου Μαρτίνεθ, καθώς και οι Ραμόν Τεράτς, Ουρένια, Σαρμιέντο και Πάμπλο Μορένο. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 εντός έδρας εναντίον της Μπούργος, για το πρωτάθλημα. Στο 19’ ο Χουάνπε σκόραρε για το 1-0 και στο 40’ ο Στουάνι έκανε το 2-0 του ημιχρόνου. Στο 60’ ο Γκιγέρμο Φερνάντεθ μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 76’ και πάλι ο Στουάνι σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα. 

Χιρόνα Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

*4/6 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Ουέσκα – Χιρόνα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ