Ευχές από Ολντ Τράφορντ και Ντραγκάο

Ανανεώθηκε:
Ολντ Τράφορντ

Να ευχηθώ ολόψυχα, Καλή Χρονιά με υγεία και χωρίς άλλη πανδημία για το 2022 και πάμε να κλείσουμε με τον καλύτερο -ποδοσφαιρικά – τρόπο το 2021, καθώς θα απολαύσουμε την δημοφιλή σε όλους μας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, μετά το στραπάτσο με τη Νιούκαστλ, υποδέχεται την Μπέρνλι (22:15), αλλά  και το κλασικό ντέρμπι της Πορτογαλίας, Πόρτο – Μπενφίκα στις 23:00.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι Προγνωστικά

Θεωρείται στραβοπάτημα η ισοπαλία με την Νιουκάστλ την περασμένη αγωνιστική για την Γιουνάιτεντ , όπου με τους βαθμούς που έχασε , συν τις αναβολές και τα δύοπαιχνίδια λιγότερα από τους πέντε πρώτους, βρέθηκε έβδομη , 3 βαθμούς κάτω από την πεντάδα και 7 β. από την τετράδα. Το θετικό είναι ότι στα 7 τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, δεν χάνει και έχει 3 ισοπαλίες και 4 νίκες. Η τελευταία της ήττα, ήταν το βαρύ 4-1 από την Γουότφορντ στις 20/11, οπότε δεν μπορούμε να πούμε πως έχει κάνει κακό ξεκίνημα ο Ράγκνικ, εφόσον είναι αήττητος! Το μόνο κακό με τον Γερμανό, είναι ότι δεν σκοράρει πάνω από ένα τέρμα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόψε θέλει να κλείσει με τρίποντο το 2021, απέναντι στην Μπέρνλι, η οποία όμως, έχει μόνο μία ήττα, στα τελευταία 5 παιχνίδια που έχει παίξει στο ΌλντΤράφορντ! Κακός δαίμονας των «κόκκινων διαβόλων». Η λογική πάντως λέει, ότι θα το πάρει, καθώς η Μπέρνλι, μια νίκη έχει στο πρωτάθλημα και αυτή τον Οκτώβριο, όταν είχε κερδίσει την Μπρέντφορντ. Από τότε μετρά 4 ισοπαλίες, από τις συνολικά 8 που έχει εφέτος και 1 ήττα (από τις 6) και γι’  αυτό βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού , τρίτη από το τέλος! Βέβαια, έχουν αναβληθεί και τρία παιχνίδια της κι έχει να αγωνιστεί από τις 12 Δεκεμβρίου! Άγνωστο πως θα εμφανιστεί… Με τον Ρονάλντο αφηνιασμένο, επειδή δεν έπαιξε καλά με τη Νιούκαστλ , περιμένω από τους «κόκκινους» να ξεμπουκώσουν απόψε.

Πόρτο – Μπενφίκα Προγνωστικά

Πριν από μία εβδομάδα, μπροστά σε 50.000 θεατές στο Ντραγκάο για πρώτη φορά soldout από την αρχή της πανδημίας η Πόρτο, με δύο γκολ του Εβανίλσον στα πρώτα 7 λεπτά, επικράτησε τελικά της Μπενφίκα με 3-0 στο κύπελλο. Το «Ο κλάσικο» αυτή τη φορά, είναι για το πρωτάθλημα και η Μπενφίκα, θέλει ρεβάνς. Πάλι στο Ντραγκάο και με την ομάδα του Βλαχοδήμου (ο Οδυσσέας δεν έπαιξε στον ματς του κυπέλλου), χωρίς τον Ζεσούς, ο οποίος απολύθηκε λόγω της κακής πορείας, αλλά και κάποιας διαφωνίας με τους παίκτες και τη θέση του στον πάγκο θα πάρει ο υπηρεσιακός Νέλσον Βερίσιμο.

Πόρτο – Μπενφίκα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πόρτο έχει σαφώς τον πρώτο λόγο. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1), στο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ, τον Σεπτέμβρη, έχει 10 σερί νίκες με 27 γκολ υπέρ και στις μισές δεν δέχτηκε και γκολ. Μετά τη χτεσινή νίκη της Σπόρτινγκ επί της Πορτιμονένσε, η Πόρτο έμεινε 3 βαθμούς πίσω και με νίκη σήμερα, θα βρεθεί ξανά στην κορυφή, με καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους πρωταθλητές.

Η Μπενφίκα από την πλευρά της είναι 10 βαθμούς πίσω και σαν πρώτο στόχο έχει τη μείωση της διαφοράς των 7 βαθμών από την Πόρτο, για να είναι πάντα κοντά στην δεύτερη θέση που δίνει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την «παράδοση» στηΣπόρτινγκ (ήττα με 3-1), επανήλθε με δύο μεγάλα σκορ κόντρα σε Φαμαλικάο (4-1) και Μαρίτιμο (7-1), αλλά η ήττα από την Πόρτο και ο αποκλεισμός, την προσγείωσε και ταυτόχρονα την πείσμωσε. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς έχει 22 βαθμούς σε 8 αγώνες! Και θέλεινα συνεχίσει το σερί, με μία ακόμη νίκη, για να σταματήσει και το αρνητικό ρεκόρ των 7 «Ο κλάσικο» χωρίς νίκη κόντρα στην Πόρτο. Θεωρώ δύσκολο να πάρει το τρίποντο, αλλά όχι και την ισοπαλία. Ντέρμπι είναι άλλωστε και τα ντέρμπι ως συνήθως είναι απρόβλεπτα. Πιστεύω πάντως ότι θα έχουμε γκολ και θα ποντάρω κυρίως σε αυτό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μπέρνλι:

Πόρτο – Μπενφίκα Over 2,5   (απόδοση 1,85)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι: Over 2.5 (1.70)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ