19η αγωνιστική

*Μετρούν 4/6 παιχνίδια με No Goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στις πρόσφατες 4 αναμετρήσεις ανάμεσά τους.

Δείτε τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κασίμπασα εξακολουθεί να πραγματοποιεί κακή πορεία στη φετινή αγωνιστική περίοδο, αν και τελευταία έχει καταφέρει να αποσπάσει ορισμένα θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Αντάλιασπορ (1-1). Ουσιαστικά εδωσε το βαθμό στο φινάλε του αγώνα και έφτασε τις τρεις ισοπαλίες στα πρόσφατα πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης και πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα για να μπορέσει να μαζέψει βαθμούς για να αποφύγει εν τέλει τον υποβιβασμό.

Συνεχίζει με τον υπηρεσιακό τεχνικό Σάμι Ουκουρλού και βρίσκεται σε αναζήτηση μόνιμης λύσης για τον πάγκο. Τελευταία νίκη για την Κασίμπασα, ήταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου, με σκορ 5-0 κόντρα στην Κεστελσπορ. Την ερχόμενη Τρίτη αντιμετωπίζει την Κοτσαέλισπορ για τη φάση των “32”. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός ο αμυντικός Χαντέρτζιοναϊ λόγω καρτών, τραυματίες οι Ερντογάν, Μπρούμα, Σαντίκου και Ντιράρ. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Αντάλιασπορ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 38’ ο Νάλντο σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Μποζόκ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Κασίμπασα Στατιστικά

*4 σερί ματς με G/G (δες το στη stoiximan)

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 7/9 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΤΑΪ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Αλτάι δε διανύει περίοδο φόρμας καθώς προέρχεται από διαδοχικές ήττες και καλείται να βγάλει αντίδραση για να παραμείνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης της κατάταξης. Φυσικά, είχε πολύ δύσκολο έργο στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, εναντίον της Τράμπζονσπορ (1-2) από την οποία έχασε εντός έδρας. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για το συγκρότημα του Ντενιζλί, που δεν έχει πανηγυρίσει “τρίποντο” στη Σούπερ Λιγκ για έντεκα αγώνες.

Η πιο πρόσφατη ήταν απέναντι στη Μανίσα με σκορ 4-2 εντός έδρας, για το θεσμό του Κυπέλλου. Στο τελευταίο ματς του έτους, η Αλτάι έχει το επίσης δύσκολο, να αποκλείσει τη Μπεσίκτας σε εκτός έδρας αναμέτρηση και να προκριθεί στους “16” του Κυπέλλου. Όσον αφορά την αποστολή, δεν προέκυψαν νέα αγωνιστικά προβλήματα. Παραμένει εκτός δράσης ο αμυντικός Οζτούρκ που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.  

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας, από την Τράμπζονσπορ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 33’ ο Καράγελ σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 51’ ο Κορνέλιους ισοφάρισε σε 1-1 και στο 88’ ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.   

Αλτάι Στατιστικά

*5 σερί αναμετρήσεις είχαν G/G

*5/6 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Σκοράρει σε 7/9 ματς εκτός έδρας

Κασίμπασα – Αλτάι στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ