Φάση των “16”

*Αγώνας ρεβάνς. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης του Αγίου Νικολάου με σκορ 0-1 ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Α’ παιχνίδι: Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε στις επιτυχίες όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε του Απόλλωνα Λάρισας (1-0) εντός έδρας. Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος προς τη νίκη, το μαρτυρά άλλωστε και το “φτωχό” σκορ. Ωστόσο, η Αναγέννηση πανηγύρισε νίκη έπειτα από τη “λευκή” ισοπαλία κόντρα στη Λάρισα εκτός έδρας. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το θετικό είναι ότι έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε τρία από αυτά τα ματς. Πραγματοποιεί ικανοποιητική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία και βρίσκεται στην τρίτη θέση, ελπίζοντας να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή και να διεκδικήσει την άνοδο. Έπαιξε όσο χρειάστηκε στο πρώτο ματς με τον Άγιο Νικόλαο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του θεσμού. Είναι εκτός λόγω τραυματισμού ο Κουτσιανικούλης.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι σημείωσε ο Αθανασιάδης στο 65’. 

Αναγέννηση Καρδίτσας Στατιστικά

*3/5 ματς με N/G (δες το στη winmasters casino)

*3/5 παιχνίδια τελευταία έληξαν με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 2/7 παιχνίδια ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Γ’)

Ο Άγιος Νικόλαος επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Αναγέννησης Ιεράπετρας (4-1), σ’ ένα ματς που δε συνάντησε προβλήματα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου με απόσταση τριών πόντων από τον ΠΑΟ Ρουφ, που μετρά ένα ματς λιγότερο. Τρεις νίκες και δύο ήττες μετρά ο Άγιος Νικόλαος στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στις αναμετρήσεις που ηττήθηκε, δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Ένα από αυτά, το πρώτο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που τον αναγκάζει να ρισκάρει στην αποψινή ρεβάνς για να κάνει την ανατροπή. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 4-1 εντός έδρας, εναντίον της Αναγέννησης Ιεράπετρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στο να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Άγιος Νικόλαος Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*3/5 παιχνίδια με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7 σερί ματς εκτός έδρας

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άγιος Νικόλαος στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ