18η αγωνιστική

Γκρουπ Υποβιβασμού

*Η αναμέτρηση διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών.

 *Το γκρουπ αποτελείται από 8 ομάδες που θα αναμετρηθούν από 1 φορά μεταξύ τους για να προκύψουν οι 2 που θα υποβιβαστούν στη 2η κατηγορία.

*Σε περίπτωση που ομάδες τελειώσουν τη σεζόν ισόβαθμες, το κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη είναι οι μεταξύ τους αγώνες.

*Με g/g ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 4 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΚΙΝΤΑΟ ΧΑΪΝΙΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Τιαντζίν Τεντά, την προηγούμενη αγωνιστική. Κατάφερε να προηγηθεί στο 19′, παρά το γεγονός ότι η αντίπαλος της κυριάρχησε σε όλο το 1ο ημίχρονο. Η Τιαντζίν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο β’ μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Πίεσε για το γκολ της ανατροπής, αλλά η Κινγκντάο κατάφερε να κάνει το 1-2 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Ήταν η 1η της νίκη μετά από 3 συνεχόμενες ήττες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ, στο -2 από τη σωτηρία. Έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ στα 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια της.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Τιαντζίν Τεντά.

Κιντάο Χαΐνιου Στατιστικά

*6 συνεχόμενα over2.5 γκολ. (Δες το στην bet365)

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
ΝΤΑΛΙΑΝ ΓΙΦΑΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κανγκτζού, την προηγούμενη αγωνιστική. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με το καλημέρα της αναμέτρησης (0-1 στο 3′)και σε ένα 1ο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες κατάφερε να κάνει το 0-2 στο 38′. Η Νταλιάν είχε τον απόλυτο έλεγχο στο β’ μέρος και μείωσε σε 1-2 στο 52′. Η Κανγκτζού άντεξε στην πίεση, δε δέχτηκε κάποια σημαντική ευκαιρία και το 1-2 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Ήταν η 1η της ήττα μετά από 3 παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βρίσκεται στην 5η θέση του γκρουπ, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με n/g ολοκληρώθηκαν τα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια της.

Με πλήρες ρόστερ θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κανγκτζού.

Νταλιάν Γιφάνγκ Στατιστικά

*Ν/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under1.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΙΝΤΑΟ ΧΑΪΝΙΟΥ – ΝΤΑΛΙΑΝ ΓΙΦΑΝΓΚ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ