19η αγωνιστική 

*100% πληρότητα θεατών.

*Σε φιλικό στις 10/7: Ντιζόν – Νανσί 1-2

*4/6 τελευταία μεταξύ τους επίσημα παιχνίδια έληξαν με under 2,5 

*Μόλις μία νίκη μετράει η Ντιζόν στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Νανσί (4-1-1).

ΝΑΝΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που κατάφερε το μεσημέρι του Σαββάτου. Έπαιζε από το 32′ με παίκτη λιγότερο απέναντι στην Τρουά, δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι, ισοφάρισε, έμεινε με εννέα παίκτες στο 76′ και με οκτώ στο 95′, και όμως άντεξε, κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι, και να πάρει μία ανεπανάληπτη και ιστορική πρόκριση στην έδρα της ομάδα της Ligue 1! Προέχει φυσικά η παραμονή της, καθώς έχει αρχίσει σιγά σιγά να αυξάνεται η διαφορά από την απευθείας παραμονή (οκτώ βαθμοί) και η πίεση είναι μεγάλη για την ομάδα της Λωρραίνης.

«Ανεξάρτητα από τις συνθήκες στο ματς, τις κόκκινες κάρτες, το πέναλτι, καταφέραμε να παραμείνουμε ενωμένοι, δεν τα παρατήσαμε και ανταμειφθήκαμε με αυτό το γκολ από στημένη φάση. Και μετά θυμάμαι αυτή την αποφασιστικότητα που είχαμε στα πέναλτι. Τα παιδιά είχαν κίνητρο, μίλησαν μεταξύ τους, ήθελαν πραγματικά να προκριθούν στον γύρο. Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους», δήλωσε σαφώς ικανοποιημένος ο τεχνικός Πεντρετί.

Παραμένει τιμωρημένος ο αριστερός μπακ/στόπερ Ελ Καουταρί (7/0), ενώ τιμωρημένοι είναι και όσοι αποβλήθηκαν από το παιχνίδι στην Τρουά. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο στόπερ Μπιαντά (11/1).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Τρουά και πρόκριση στα πέναλτι, για τους «64» του κυπέλλου Γαλλίας.

Νανσί Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ (δες το στο Pamestoixima)

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΙΖΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η χρονιά τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο για την Ντιζόν, που δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα κεφάλι, παίζει σταθερά μέτρια, όλα αυτά ως απότοκα της κάκιστης καλοκαιρινής προετοιμασίας. Έχει άμεση ανάγκη την διακοπή, προκειμένου να ανασυνταχθεί αλλά και να ενισχυθεί με παίκτες που ενδέχεται να την ανεβάσουν επίπεδο. Η όμορφη αντίδραση που έβγαλε στο παιχνίδι με την Νιόρ, όταν κατάφερε στο τέλος να σημειώσει δύο γκολ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), ξεχάστηκε άμεσα μετά τον αποκλεισμό από τις Κάννες (Ε’) στα πέναλτι, στα πλαίσια του κυπέλλου.

Έξαλλος ο τεχνικός της μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό: « Είμαι στενοχωρημένος και δεν πρόκειται να πω περισσότερα διαφορετικά θα πω ανοησίες. Βαρέθηκα να έχω μια ομάδα αντίδρασης, η οποία δεν έχει φιλοδοξία να κερδίσει… Με ενοχλεί, με στενοχωρεί, δεν συμβαίνει τίποτα. Είναι έλλειψη πολλών πραγμάτων, χαρακτήρα, προσωπικότητας, δεν μπορείς να κερδίζεις αγώνες έτσι», υπογράμμισε.

Σημείωσε σημαντικές αγωνιστικές επιστροφές μέσα στην εβδομάδα, με κυριότερες αυτές του έμπειρου εξτρέμ Φιλιποτό (6/0) και του βασικού μέχρι πρότινος φορ Λε Μπιάν (12/2). Τραυματίστηκε ωστόσο και θα απουσιάσει ο αμυντικός χαφ Πί (15/0), ενώ πάνα εκτός παραμένουν 2-3 μακροχρόνιοι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η ισοπαλία με 1-1 απέναντι στις Κάννες εκτός έδρας για την φάση των «64» του κυπέλλου. Αποκλείστηκε με σκορ 3-2 στα πέναλτι.

Ντιζόν Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Σκοράρει πρώτη στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

ΝΑΝΣΙ – ΝΤΙΖΟΝ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ