20η αγωνιστική

*Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 3 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ, την προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο γενικά παιχνίδι, με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, κάνοντας το 0-1 στο 37′, με τον Γκόμεζ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνα της Μπούργκος, με το 0-1 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χωρίς να δεχτεί γκολ και στις τρεις. Με οδηγό την άμυνα της, έχει αναρριχηθεί στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο -5 από τα πλέι οφ και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετράει 3 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ έχει σκοράρει στα 4 από τα τελευταία 5 ματς στο γήπεδο της.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση η ομάδα του κόουτς Καλέρο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β.

Μπούργκος Στατιστικά

*8 σερί n/g. (Δες το στην Stoiximan)

*Under1.5 γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Αλμερία, την προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα κακό παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν, ήταν εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, κάνοντας το 1-0 στο 53′, με τον Ζοζούγια. Η φιλοξενούμενη πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης, σε μία από τις λίγες ευκαιρίες της στο β’ μέρος. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και 10 αγωνιστικές (0-6-4), με τα τελευταία 3 παιχνίδια της να έχουν λήξει με 1-1 σκορ. Βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, στη 19η θέση, στο -1 από τη σωτηρία. Μετράει μόλις 1 νίκη σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα στα 5 από αυτά τα 9 παιχνίδια.

Τραυματίες παραμένουν οι Χάνο (1 συμμ.), Κονατέ (5 συμμ.), Καντέ (11 συμμ./1 γκολ)και Χουάνμα (16 συμμ.).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Αλμερία, η τρίτη συνεχόμενη για το πρωτάθλημα.

Φουενλαμπράδα Στατιστικά

*4 σερί under2.5 γκολ.

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*3 συνεχόμενα 1-1 στο πρωτάθλημα.

ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ