Πτωτικά Αταλάντα και Μπάγερν

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Βραδιά Champions League και η σημερινή, με τα παιχνίδια των γκρουπ 5-8, με τα οποία ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων, να διεξάγονται την Τετάρτη (08/12). Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές των αποδόσεων αλλά και τις αναμετρήσεις με τον μεγαλύτερο τζίρο.

Πτώση αποδόσεων

Στον αγώνα Γιουβέντους – Μάλμε σημαντική πτώση παρατηρείται στο Under 2.5 γκολ. Πιο συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο να σημειωθούν λιγότερα από 2.5 τέρματα προσφερόταν στο 2.62 και πλέον το βρίσκουμε στο 2.20. Μεταβολή στα γκολ, αλλά στο Over, σημειώνεται στην αναμέτρηση Ζενίτ – Τσέλσι. Το Over 2.5 παιζόταν στο 1.90, πλέον είναι στο 1.72 κατά μέσο όρο.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στους μεγάλους αγώνες. |21+ 
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτωτικά, επίσης, κινείται ο άσσος στο Αταλάντα – Βιγιαρεάλ, με τη νίκη των Ιταλών να βρίσκεται πλέον στο 1.83, ενώ αρχικά προσφερόταν στο 1.83. Πέφτει, επίσης, και ο άσσος στο Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα. Το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι Καταλανοί βρισκόταν στο 1.66, πλέον στις στοιχηματικές εταιρίες προσφέρεται στο 1.55 κατά μέσο όρο.

Από τους γηπεδούχους στους φιλοξενούμενους, και σε δύο διπλά που χάνουν έδαφος. Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις, οι φιλοξενούμενοι από το 8.50 παίζονται στο 6.00, ενώ στο Βόλφσμπουργκ – Λιλ, οι Γάλλοι άνοιξαν στο 4.20, πλέον προσφέρονται στο 3.10.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, η αναμέτρηση με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι αυτή ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μάλμε. Σχεδόν 460.000€ έχουν παιχτεί, το 82% πηγαίνει στη “Μεγάλη Κυρία”. Ακολουθεί ο αγώνας Μπάγερν – Μπαρτσελόνα με συνολικό ποντάρισμα που πλησιάζουν στις 400.000€. Το 60% περίπου παίρνουν οι Καταλανοί, από 20% το Χ και το διπλό. Στην τρίτη θέση, το ματς της Ζενίτ με την Τσέλσι, στο οποίο πονταρίστηκαν μέχρι στιγμής 315.000€, με το 64% να στηρίζει τους “μπλε”.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος στα σημερινά παιχνίδια