17η αγωνιστική 

*100% πληρότητα θεατών.

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Χωρίς ισοπαλία τα 5 μεταξύ τους παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΝΙΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πάνω που πάει κάποιος να πιστέψει στις δυνατότητές της, η αστάθεια και τα συνεχή σκαμπανεβάσματα που την χαρακτηρίζουν, κάνουν την εμφάνισή τους. Μία νικάει, μια χάνει τον τελευταίο μήνα. Η σημαντική νίκη επί της Νιμ, επισκιάστηκε από τις δύο σερί ήττες με Νανσί εντός και Μπαστιά εκτός, αμφότερες συνδιάστηκαν με κάκιστες εμφανίσεις. Παραμένει πάντως ψηλά βαθμολογικά και σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της. Δεν αγωνίστηκε στο Κύπελλο λόγω τιμωρίας από την ομοσπονδία, εξαιτίας ενός διοικητικού ατοπήματος την περσινή αγωνιστική περίοδο.

«Παίρνουμε 11 ή 12 παίκτες κάτω των 23 σε κάθε αγώνα. Πρέπει να τους δώσουμε χρόνο να βρουν συνέπεια σε αυτό που κάνουν και σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα που προφανώς είναι η Ligue 2. Έχουμε στόχο τη 10η θέση, καλό θα ήταν να μείνουμε στο top 10 όσο περισσότερο γίνεται», το σχόλιο του τεχνικου Ντεσάμπρ μετά την ήττα στην Κορσική με 2-0.

Εκτός ο αμυντικός χαφ Μπενά με πάγιο πρόβλημα, τιμωρημένος ο επιθετικός Μέντες (12/3). Σημείωσε αρκετές επιστροφές την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται πιο πλήρης σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε χωρίς να πείσει με 2-0 από την Μπαστιά εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Νιόρ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ (δες το στο Pamestoixima)

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΟΥΛΟΥΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έδωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο τις απαντήσεις σχετικά με το ποιος αναμένεται να κάνει κουμάντο στην κατηγορία, μετά το εμφατικό 4-1 επί της Σοσό, σε μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις για φέτος, αφού ξεδίπλωσε την ποιότητά της και κατάφερε να διασπάσει το αμυντικό μπλοκ των φιλοξενούμενων πολλές φορές. Έχει ηττηθεί μόνο από την Καέν, και παραμένει αήττητη από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Μοντανιέ, ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν σε καμία περίπτωση και να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος. Στο κύπελλο, με πολλές αλλαγές πήρε την πρόκριση μετά το 1-3 επί της Τρελισάκ (Δ’).

«Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά. Είναι αλήθεια ότι αν φτάσουμε στην διακοπή με μία μόνο ήττα και στην πρώτη θέση, η απόδοση θα είναι αξιοσημείωτη. Παρόλα αυτά, συνειδητοποιούμε ότι οι διώκτες μας είναι ακόμα εκεί, σε επιφυλακή. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο λάθους και απώλειας», τόνισε ο Γάλλος προπονητής.

Μοναδικός απών ο στόπερ Ρουό (9/1) που παραμένει τραυματίας, αλλά και ο ηγετικός χαφ Φαν ντε Μπούμεν (16/4) που συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει.

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε άνετα με 1-3 την Τρελισάκ εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για τον 9ο γύρο του κυπέλλου Γαλλίας.

Τουλούζ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και over 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έληξαν Χ

ΝΙΟΡ – ΤΟΥΛΟΥΖ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ