34η Αγωνιστική (τελευταία)

* Goal/Goal & Over 2.5 τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας

* Στον πρώτο γύρο: Μελιπίγια – Ουατσιπάτο 1-2

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν είχε πολλές τύχες την προηγούμενη αγωνιστικη στην έδρα της πρωταθλήτριας Κατόλικα, δεν άντεξε στην πιεση, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και δεν είχε επιστροφή. Σταμάτησε το νικηφόρο σερί τριών αγώνων που είχε τρέξει και την έφερε σε θέση να διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία.

Κέρδισε κατά σειρά τις Σαντιάγο Γουόντερερς (2-0 εντός), Λα Καλέρα (0-2 εκτός) και Εσπανιόλα (1-0 εντός). Μία ακόμη νίκη σήμερα δεν της φτάνει, χρειάζεται και βοήθεια από τρίτους για να σωθεί, αφού είναι στο -2 από μπαράζ και τη “σωτηρία”. Αν έχει σκορ προβαδίσματος πιθανώς να κυνηγεί κι άλλα γκολ, σε περίπτωση που μπορεί να πιάσει στην ισοβαθμία την Κούρικο Ουνίδο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Μπήκε δυνατά στο ματς η Κατόλικα, απείλησε από νωρίς, άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με το Βαλένσια, από κάθετη πάσα του Νούνιες. Επιθετικός μονόλογος το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, κάθε επίθεσή τους “μύριζε” γκολ, το 2-0 ήρθε στο 37’ από τον Σαμπέδρι στον ανοιχτό χώρο. Διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της στο δεύτερο μέρος η Κατόλικα. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Σεπούλβεδα της Ουατσιπάτο.

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (Δες το στην Interwetten)

* Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΕΛΙΠΙΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το προηγούμενο Σάββατο πέτυχε μία ακόμη νίκη, 5η στα 6 τελευταία παιχνίδια της, με το 1-0 επί της Έβερτον και εξασφάλισε την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο ενάμιση μήνα, έχασε μόνο στην έδρα της Κόλο Κόλο (1-0), στο τέλος και με μεγάλη ατυχία.

Δεν έχει ξεμπερδέψει τελείως με την επιβίωσή της, ούσα στο +2 από τα μπαράζ, αλλά με τέσσερις ομάδες από κάτω της. Για να παίζει στα playout θα πρέπει να χάσει και παράλληλα να κερδίσουν οι Κομπρεσάλ, Κούρικο Ουνίδο και Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε την ίδια ώρα!

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Έβερτον. Ισορροπημένο το παιχνίδι, η Έβερτον έδειχνε πιο απειλητική σε σημεία του αγώνα, αλλά το κίνητρο των γηπεδούχων μίλησε στο τέλος, με το πέναλτι του Σόσα στο 78’ να κρίνει το παιχνίδι.

ΜΕΛΙΠΙΓΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

* Δέχθηκε γκολ και στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Ουατσιπάτο – Μελιπίγια στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ