*Δεύτερος γύρος του FA Cup Αγγλίας. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται, σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει ρεβάνς στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μέτρια εμφάνιση για τη Ρότσντεϊλ που έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Έξετερ, εντός έδρας. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, είχε πολλές ευκαιρίες, απείλησε την αντίπαλη εστία και κατάφερε να σκοράρει. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους και εν τέλη υπέκυψε, δεχόμενη εξίσου ένα γκολ.

Δύσκολο έργο για τη Ρότσντεϊλ που θα αντιμετωπίσει την Πλίμουθ, εντός έδρας. Παραμένει αήττητη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της, μετρώντας μία νίκη και πέντε ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 8 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 7. Βρίσκει δίχτυα μπροστά στο κοινό της, όμως παράλληλα δέχεται το ίδιο εύκολα γκολ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Έξετερ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ρέι στο 59’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Τέιλορ στο 69’.

Ρότσνεϊλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.(δες το στη Stoiximan)

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΙΜΟΥΘ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κακή εμφάνιση για την Πλίμουθ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουίγκαν, εντός έδρας. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως απείλησε ουσιαστικά μόλις μία φορά, καταφέρνοντας παρ’ όλα αυτά να μετατρέψει την προσπάθειά της σε γκολ. Η άμυνά της δέχθηκε υψηλή πίεση από τους φιλοξενούμενους, την οποία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να παραβιάσουν την εστία της δύο φορές.

Βατή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την κλήρωσε της Πλίμουθ που θα βρει μπροστά της την Ρότσντεϊλ, εκτός έδρας. Παρά το ντεφορμάρισμα στο οποίο βρίσκεται, παραμένει πιο δυνατή από την αντίπαλό της και έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ψάχνει ένα ξέσπασμα προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, παίρνοντας ταυτόχρονα και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και η συγκεκριμένη αντίπαλος μοιάζει το κατάλληλο θύμα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Γουίγκαν με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κιν στο 35’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μέιγιορ στο 43’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λανγκ στο 90’.

Πλίμουθ Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Ρότσντεϊλ – Πλίμουθ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ