*17η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στους προηγούμενους γύρους: Αντμίρα – Στουρμ Γκρατς 1-1

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έπρεπε να περάσουν οχτώ αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, για να γευτεί και πάλι τη χαρά της νίκης η Στουρμ Γκρατς σε όλες τις διοργανώσεις. Μεσοβδόμαδα φιλοξενήθηκε από την Άλταχ της οποίας επικράτησε με το φτωχό 1-0. Τα ηνία της αναμέτρησης ανέλαβαν στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, έριξαν ρυθμούς στο δεύτερο καταφέρνοντας, ωστόσο, να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

“Είμαστε ανακουφισμένοι, περιμέναμε καιρό να δικαιωθεί η δουλειά που κάνουμε”, είπε ο προπονητής Λεντζ. Η Στουρμ Γκρατς πανηγύρισε τη νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που φιλοξένησε την Αντμίρα. Την Πέμπτη (9/12) υποδέχεται τη Μονακό για το Γιουρόπα Λιγκ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Άλταχ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σαρκάρια στο 37′.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten)

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΤΜΙΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Αντμίρα σε έξι αγωνιστικές (0-3-3), την προηγούμενη βδομάδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βόλφσμπεργκερ (1-0 εντός). Κυρίαρχοι ήταν οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έγραψαν 17 ευκαιρίες ολοκληρώνοντας με ποσοστό κατοχής μπάλας 60%.

Λίγα πράγματα από τους γηπεδούχους, κατέγραψαν μόλις μία ευκαιρία στο στόχο. “Πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις στις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις μας”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Χέρζογκ που δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του για τη σημερινή μάχη.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Βόλφσμπεργκερ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Λιντλ στο 82′ με πέναλτι. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές στις καθυστερήσεις.

ΑΝΤΜΙΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Στουρμ Γκρατς – Αντμίρα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ