16η αγωνιστική

*100% πληρότητα θεατών.

*3-1-1 ο συνολικός μεταξύ τους απολογισμός στην έδρα της Μπρεστ από το 2010 και μετά για το πρωτάθλημα.

*Πρώτη φορά τα τελευταία 35 χρόνια που η Μπρεστ κερδίζει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία!

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και over 2,5 

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΜΠΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε εκπληκτική κατάσταση η ομάδα της Βρετάννης, που συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες μετά την ψυχωμένη εμφάνιση και την μεγάλη νίκη επί της Μπορντό με 1-2, ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο μέρος. Της βγήκαν όλα, το σκορ ήταν κάπως κολακευτικό αφού ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική, αλλά η νίκη προφανώς ήταν δίκαιη. Πολύ αθλητική η ομάδα του Ντερ Ζακαριάν, με πολλά τρεξίματα και πρέσινγκ σε όλες τις γραμμές, δείγμα της ψυχολογίας της. Στάθηκε και τυχερή σε ορισμένες περιπτώσεις, προς το τέλος που θα μπορούσε να έχει ισοφαριστεί. Παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει σκοράρει σε όλες τις αγωνιστικές.

«Χάσαμε το πρώτο μας ημίχρονο, ήμασταν δειλοί, δεν βάλαμε ρυθμό, μας έλειπε η επιθετικότητα, ήμασταν πολύ κακοί τεχνικά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό σε ένταση, προηγούμαστε με 2-1 αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει λίγο περισσότερα τέρματα. Είμαστε έξι παιχνίδια αήττητοι, δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες στη σειρά, είναι ένα πολύ καλό σερί, που συνεχίζεται. Ας τελειώσουμε έτσι το 2021», το σχόλιο του τεχνικού Ντε Ζακαριάν.

Πάντα εκτός με σοβαρό τραυματισμό ο αμυντικός Μπεν (1/0), το ίδιο και ο αναπληρωματικός κίπερ Σιμπουά. Με ιώση ο κεντρικός χαφ Εμπόκ (10/0), ανέτοιμος ο κεντρικός χαφ Λαν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε με 1-2 την Μπορντό εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 43′, αλλά με δύο γκολ του Λε Ντουαρόν στο 60′ και στο 66′, ανέτρεψαν το σκηνικό.

Μπρεστ Στατιστικά

*Σκοράρει σε όλες τις αγωνιστικές φέτος! (δες το στο Pamestoixima)

*8/10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η ψυχολογία που απέκτησε μετά τις δύο απανωτές νίκες, ξεδιπλώθηκε στο παιχνίδι με την Παρί, την οποία και κοίταξε στα μάτια παρά την ήττα της με 1-3. Ισορροπημένο πρώτο μέρος με φάσεις και από τις δύο ομάδες, αλλά και με έναν Γκριν σε μεγάλη μέρα, προηγήθηκε στο τέλος αυτού με τον Μπουανζά αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα. Κομβική η αποβολή που ακολούθησε, περιορίστηκε σε καθαρά παθητικό ρόλο στην συνέχεια και δέχτηκε δύο γκολ από το 80′ και μετά. Επέστρεψε στην τελευταία θέση μετά την νίκη της Μετς, αλλά είναι πλέον σε απόσταση βολής από τις προπορευόμενες ομάδες.

«Κάθε παιχνίδι που αντιμετωπίζουμε θα είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς. Η επικίνδυνη ζώνη, δεν πρέπει να είμαστε εκεί στο τέλος της σεζόν. Θα είμαστε εκεί, θα φύγουμε από αυτήν. θα δούμε κάποια στιγμή ότι όλα θα είναι υπέροχα », εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Πιέλ, που βρίσκεται διαρκώς υπό πίεση.

Αρκετές οι απώλειές της, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του κίπερ Γκριν (13/0), του στόπερ Κολοτζέτζιακ (13/1) και του αμυντικού χαφ Γιουσούφ (12/0). Εκτός ξανά ο κεντρικό χαφ Νεϊού (11/0), αμφίβολος ο έμπειρος φορ Αμουμά (14/0) και ο ταλαντούχος εξτρέμ Νορντέν (14/1).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η ήττα από την Παρί με ανατροπή (1-3) εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Σεντ Ετιέν Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Στα 4 τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Χ στο πρώτο ημίχρονο

Μπρεστ – Σεντ Ετιέν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ