Μπαράζ παραμονής/ανόδου

*Πρώτος αγώνας της σειράς. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Στιέρνταλς-Μπλινκ στις 4/12. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.

*Μετρούν 3/4 παιχνίδια με over 2.5 γκολ στην ιστορία τους ανεξαρτήτως έδρας.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία σε 4 αγώνες ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΧΟΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Χοντ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Άρενταλ (2-2), η οποία όμως σε συνδυασμό με τη νίκη 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, της έδωσε την πρόκριση στα μπαράζ για την άνοδο στην OBOS-ligaen. Δεν έχει υποστεί ήττα για 14 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου γκρουπ, σχετικά εύκολα, έχοντας διψήφια διαφορά από την τρίτη θέση. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας με αντίπαλο την Άρενταλ, για τα πλέι οφ ανόδου. Στο 13’ ο Βρέλε σκόραρε για το 0-1, όμως στο 20’ ο Γιόχανσεν ισοφάρισε σε 1-1 και στο φινάλε του ημιχρόνου ο Χέλουμ με εκτέλεση πέναλτι έκανε την ανατροπή. Ωστόσο, στο 62’ ο Λέκεν ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Χοντ Στατιστικά

*5/6 ματς με G/G (δες το στη betshop)

*5/6 αναμετρήσεις είχαν over 3.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 8/15 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΙΕΡΝΤΑΛΣ-ΜΠΛΙΝΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Στιέρνταλς-Μπλινκ πανηγύρισε την επιστροφή στις νίκες σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Στην τελευταία αγωνιστική. Επικράτησε της Όλεσουντ (1-0) η οποία είχε εξασφαλίσει την άνοδό της και ήταν αδιάφορη και ταυτόχρονα πανηγύρισε τη… δεύτερη ευκαιρία παραμονής στην κατηγορία, μέσω των μπαράζ κόντρα στη Χοντ. Νίκησε έπειτα από οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα. Δεν αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, εναντίον της Όλεσουντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 36’ ο Τέσε σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, οι οποίοι στη συνέχεια αμύνθηκαν σθεναρά για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και τα κατάφεραν παρά την πίεση που άσκησε η Όλεσουντ.

Στιέρνταλς-Μπλινκ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*5/6 ματς τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 12/17 ματς εκτός έδρας

Χοντ – Στιέρνταλς-Μπλινκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ