*Αγώνας εξ αναβολής

*Στον πρώτο γύρο: Μπόρεχαμ Γουντ – Γκρίμσμπι 0-0

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: H Γκρίμσμπι έχασε 1-3 εντός έδρας από την Μέιντενχεντ, με μοιραίο παίκτη τον αμυντικό της, Γουότερφολ, που σε τρία λεπτά τα έκανε όλα ανάποδα! Αρχικά έβαλε αυτογκόλ στο 25’ και ένα λεπτό αργότερα ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης έναν αντίπαλο εντός περιοχής! Αποβλήθηκε και από το πέναλτι η ομάδα του δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Μπαράτ. Παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα είχε πρόβλημα, «έφαγε» και τρίτο τέρμα από τον Απγουορντ στο 68’, καταφέρνοντας απλά να μειώσει με πέναλτι του Αμπραχαμς στο 76’.

Η Γκρίμσμπι «αυτοκτόνησε», χάνοντας με 1-3 εντός έδρας από την Μέιντενχεντ, παρόλο που χρειαζόταν ένα βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφς για την άνοδο! Και δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο ο τρόπος που ήρθε, που στεναχώρησε περισσότερο τους ανθρώπους της. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από εφτά αγώνες, στους οποίους είχε πέντε νίκες. Αλλά ήταν και η πρώτη στο γήπεδό της, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες εκεί.

Παραμένει στην πρώτης επτάδα που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 6η θέση συγκεκριμένα, σε απόσταση βολής, στο +3, από την όγδοη που δεν οδηγεί σε αυτά. Και εξακολουθεί να θέλει ένα βαθμό για να συμμετάσχει σίγουρα σε αυτά, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Ράιτ, Κούρι έχοντας χάσει και τις προηγούμενες αναμετρήσεις της ομάδας τους, ενώ χτύπησε και ο αμυντικός Εφέτε που ενδεχομένως να μην παίξει ξανά φέτος και στο τελευταίο παιχνίδι τραυματίστηκε και ο μέσος Σκάνελ που σχεδόν σίγουρα δεν θα αγωνιστεί ξανά αυτή τη σεζόν. Τέλος τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Γουότερφολ.

Γκρίμσμπι Στατιστικά

*Εχει 6/8 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία της παιχνίδια.

*Εχει πέντε σερί G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μπόρεχαμ Γουντ έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Γέοβιλ, αν και προηγήθηκε με 0-2, χάρη στα γκολ των Μαρς (11’), Λιούις (27’), έχοντας αποκρούσει και πέναλτι ενδιάμεσα στα δύο τέρματα ο γκολκίπερ της! Αλλά δέχθηκε δύο τέρματα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, από τους Γουίλιαμς (58’), Γουίλκινσον (65’).

Και η Μπόρεχαμ Γουντ, όπως η σημερινή της αντίπαλος, «αυτοκτόνησε» στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά με πιο οδυνηρές συνέπειες βαθμολογικά, φέρνοντας 2-2 εκτός έδρας απέναντι στην Γέοβιλ και ενώ είχε προηγηθεί με 0-2! Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία της, τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν χάνει. Και δεν χάνει στους δύο τελευταίους αγώνες μακριά από το γήπεδό της, αλλά έχει μόνο μία νίκη, επί της πρωτοπόρου Στόκπορτ, με εννιά ήττες, στα 13 τελευταία παιχνίδια της.

Μετά από το τελευταίο αποτέλεσμα, παραμένει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον όχι απλά χρειάζεται να κερδίσει απόψε και την τελευταία αγωνιστική για να έχει ελπίδες συμμετοχής στα πλέι οφς, πρέπει να χάσουν και τα τελευταία παιχνίδια τους κάποιες ομάδες. Αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να πάρει αυτές τις νίκες με πολλά γκολ διαφορά, καθώς είναι στο -6 από την σημερινή της αντίπαλο και την Τσέστερφιλντ, έχοντας όμως χειρότερη διαφορά τερμάτων και από τις δύο, οκτώ γκολ από την Γκρίμσμπι και πέντε από την Τσέστερφιλντ.

Μπόρεχαμ Γουντ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G

*Εχει 17/26 under 2,5 εκτός έδρας, 14/21 στο πρωτάθλημα.

Γκρίμσμπι – Μπόρεχαμ Γουντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ