34η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με χωρίς κάποιο περιορισμό στον αριθμό θεατών.

*Στον πρώτο γύρο: Κουιάμπα – Μπαΐα 1-1

ΜΠΑΪΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μπαΐα, μετά και από εκείνη στην έδρα της Φλαμένγκο (3-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκούτο Φερέιρα φιλοξενήθηκε από τη Σπορτ Ρεσίφε, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 1-0. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Έχοντας συγκεντρώσει 36 βαθμούς, βρίσκεται στην 17η θέση, που οδηγεί σε υποβιβασμό, στο -3 και με παιχνίδι λιγότερο από τη ζώνη της παραμονής. Παρέμεινε αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, μετρώντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες, ενώ δέχθηκε μόλις ένα τέρμα στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Θετικός στον covid-19 είναι ο Ρανιέρι, ενώ εκτός λόγω τραυματισμούς είναι και ο Ζόνας. Απουσιάζει και ο φορ Ζιλμπέρτο, που συμπλήρωσε κάρτες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Σπορτ Ρεσίφε, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που δέχθηκε στο 66ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση.

Μπαΐα Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Stoiximan)

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΥΙΑΜΠΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κουιάμπα, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ζορζίνιο υποδέχθηκε την Ιντερνασιονάλ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις λεπτομέρειες και από ένα πέναλτι.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 42 βαθμούς και μοιράζεται την 11η θέση με τη Σάντος, κόντρα στην οποία υστερεί ωστόσο. Παράλληλα, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιο διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας κατά σειρά από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Παραμένει εκτός δράσης ο Αουρεμίρ, ενώ θα απουσιάσει και ο Κλάισον, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Ιντερνασιονάλ, για το πρωτάθλημα. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Έλτον στο 69ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση.

Κουιάμπα Στατιστικά

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Μπαΐα – Κουιάμπα στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ