* 3η αγωνιστική

* No Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Η Βέροια μετρά 4 σερί νίκες επί του Ολυμπιακού Βόλου, δίχως να έχει δεχθεί γκολ, από το 2019 και μετά!

ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στο τελευταίο λεπτό πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Βόλο η Βέροια με αντίπαλο τη Νίκη και είναι δεύτερη στο Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 με τέσσερις πόντους. Στην πρεμιέρα της επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι του Αλμωπού Αριδαίας με 1-0 και σκόρερ ξανά τον Πασά από νωρίς αυτή τη φορά (11′).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Νίκη Βόλου. Ο ντε Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ για τη Βέροια στο 30′, αλλά ο Τζοβάρας ισοφάρισε άμεσα (37′) για τους Βολιώτες. Στο 81′ ο Τσουκαλάς γύρισε το παιχνίδι, αλλά ο Πασάς με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 1.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (Δες το στην betshop)

* No Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ισόπαλο και το δεύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λιγκ 2, την περασμένη Κυριακή μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις με τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό. Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα του Βαζάκα, προηγήθηκε… με τη σέντρα, αλλά στη συνέχεια έδωσε τα ηνία του αγώνα στο “γηραιό” και το πλήρωσε.

Είχε προηγηθεί “πλούσια” πρεμιέρα στις Σέρρες, ο Κουντουριώτης σκόραρε και πάλι για τους Βολιώτες, ο Μπάτροβιτς γύρισε προσωρινά το παιχνίδι, αλλά δέχθηκε ξανά την ισοφάριση νωρίς στο δεύτερο μέρος. Άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία του στο Κύπελλο, το Σεπτέμβρη αποκλείστηκε από τον Αχέροντα Καναλακίου στην παράταση με 2-1.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ηρακλή. Ο Κουντουρώτης άνοιξε το σκορ για τους Βολιώτες μόλις στο 2ο λεπτό, ο Παπαστεριανός ισοφάρισε για τον Ηρακλή στο 53ο λεπτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5 τελευταία επίσημα παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του

Βέροια – Ολυμπιακός  Βόλου στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ