*Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν ξίφη στη Serie A για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο 2002. Θα πρέπει να γυρίσουμε στο 1947 για να βρούμε την τελευταία νίκη της Βενέτσια επί της Μπολόνια, έκτοτε σημείωσε επτά ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

*Η Μπολόνια μπορεί να γνωρίσει δύο σερί ήττες κόντρα σε νεοφερμένες ομάδες για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο 2013.

*Συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές, η Μπολόνια πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στη Serie A μετά τη σεζόν 2002/03.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Για πρώτη φορά φέτος η Μπολόνια πανηγύρισε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη αυτή στο “Luigi Ferraris” με αντίπαλο την Σαμπντόρια (2-1) πριν από δύο βδομάδες. Καλύτερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, έχασαν δύο ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Άσκιλντσεν, προτού απαντήσει σε αυτές ο Αρναούτοβιτς.

Με την έναρξη του δευτέρου η Μπολόνια πήρε κεφάλι, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση στο 77′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα λίγο αργότερα με κοντινή κεφαλιά του Αρναούτοβιτς. “Γνωρίζαμε πως θα ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση, αξίζαμε τη νίκη”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Μιχαίλοβιτς. Νοκ άουτ για τρεις βδομάδες λόγω προβλήματος στο μηρό τέθηκε ο Ντε Σιλβέστρι.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Σαμπντόρια. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Σβάνμπεργκ (47′) και Αρναούτοβιτς (78′), ισοφάρισε προσωρινά ο Τόρσμπι στο 77′.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima)

*To Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στις 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Την τρίτη νίκη της πανηγύρισε στη Serie A με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η Βενέτσια, πετώντας στο καναβάτσο την Ρόμα (3-2 εντός) πριν από δύο βδομάδες. Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, προτού οι “τζιαλορόσι” ανατρέψουν τα δεδομένα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο άνηκε εξ ολοκλήρου στη Βενέτσια που ανέβασε κατακόρυφα στροφές, κάνοντας την ανατροπή… στην ανατροπή!

Περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο Πάολο Ζανέτι. “Σιγά σιγά αρχίζουμε να βγάζουμε την πραγματική δυναμική μας στον αγωνιστικό χώρο, παίξαμε σαν ομάδα”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των “φτερωτών λιονταριών”. Συγκέντρωσαν πέντε βαθμούς στις επτά συνολικά εκτός έδρας αγωνιστικές που έδωσαν (1-2-4/ 4-12 τα γκολ). Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους Βάκα και Γιόνσεν.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε (2-1) από την Ταμπόρ Σετσάνα σε φιλική αναμέτρηση.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Μπολόνια – Βενέτσια στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ