Κουπόνι Μπάσκετ Σαββάτου (20/11) – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
ακτινογραφία μπάσκετ

5192. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ (12:00, COSMOTE SPORT 7)    

Από δύο πολύ σημαντικές νίκες έρχεται η Γκαζιαντέπ, νίκες οι οποίες την έχουνε φέρει για τα καλά εντός οκτάδας. Πρώτα μας διέψευσε κερδίζοντας τη Γαλατά εντός έδρας, ενώ ακολούθησε το εμφατικό 89-70 στην έδρα της Τόφας.

Η Τουρκ Τέλεκομ μπαίνει κι αυτή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση από δύο σπουδαίες νίκες αμφότερες στο σουτ. Πρώτα κέρδισε την Μπούρσασπορ με 83-82 για το πρωτάθλημα και ακολούθησε το 88-85 επί της πανίσχυρης Λοκομοτίβ Κουμοπάν για το Eurocup.

Πολύ αμφίρροπο ματς, αυτό εξάλλου φαίνεται και από τις αποδόσεις του αγώνα. Δεν μας βγαίνει να ποντάρουμε κάτι, ούτε σε αποτέλεσμα, αλλά ούτε και στους πόντου του αγώνα.


5205. ΜΕΡΚΕΖΕΦΕΝΤΙ ΜΠΕΛΕΝΤΙΓΙΕΣΙ ΝΤΕΝΙΖΛΙ  – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (14:30)

Περισσότερα για το Μερκέζ – Γαλατά εδώ.

5074. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (17:00, ERT3)

Πολύ βαριά ήττα για το Περιστέρι στη Γερμανία από την Κραϊλσχάιμ με 78-55 για το FIBA Europe Cup. Δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να φανεί ανταγωνιστικό, βασικά έδειξε να μην νοιάζεται για το ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κέρδισε στη Λάρισα με 78-63. Ο κόουτς Μανωλόπουλος δεν θα είναι στον πάγκο ελέω κορονοϊού.

Ο Απόλλωνας πήρε τεράστια νίκη παραμονής στην έδρα του Ηρακλή με 82-81. Η ομάδα του Βετούλα επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί αποτυχίες και κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με αυτήν. Του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός αλλά έχει κάνει προσφυγή.

Είναι πολλοί οι 11.5 πόντοι στο χάντικαπ, από την άλλη όμως ο Απόλλωνας είναι σαφέστατα υποδεέστερος. Με τέτοιο line δεν θα ποντάρουμε.


5076. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (17:00)  

Περισσότερα για το Προμηθέας – Κολοσσός εδώ.


5206. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΤΣΕΚΜΕΤΣΕ (17:00)    

Δεν έχει πάει καλά το τελευταίο 10ήμερο για την Μπούρσα η οποία ξεκίνησε αυτό το διάστημα με ήττα στην παράταση από τον Προμηθέα στην Πάτρα και ακολούθησαν δύο ακόμη ήττες. Η πρώτη ήταν από την Τουρκ Τέλεκομ στον πόντο εκτός έδρας με 83-82 για το πρωτάθλημα και η άλλη πάλι για το Eurocup από την Γκραν Κανάρια εντός έδρας με 85-74.

Η Μπουγιούκ έχασε με το βαρύ 96-71 εντός έδρας από την Εφές. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ορμή των πρωταθλητών που δείχνουν να ξαναβρίσκουν τον δρόμο τους, οπότε η Μπουγιούκ δεν θα μπορούσε παρά μόνο να περιορίσει το εύρος της ήττας.

Στους 7.5 πόντους είναι το χάντικαπ. Πιθανόν να επιστρέψει στις ήττες η Μπούρσασπορ κι αν ξεσπάσει μπορεί να καλύψει και το όριο.


 5064. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (19:00)    

Και το ονειρεμένο ταξίδι της Μπραουνσβάιγκ συνεχίζεται. Τα φαντάσματα κέρδισαν με 86-65 τη Φρανκφούρτη και προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Πρώτη νίκη μετά από δύο ήττες που έχει στο πρωτάθλημα. Φλερτάρει πάντως με την επικίνδυνη ζώνη.

Η Λούντβιγκσμπουργκ έχασε με 82-75 στη Σαρδηνία από τη Σάσαρι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτήν στο καλάθι εντός έδρας από την Τσέμνιτζ για το πρωτάθλημα. Δεν είναι η περσινή ομάδα μοντέλο, αλλά σίγουρα είναι αξιόμαχη.

Στους 5.5 πόντους το χάντικαπ με φαβορί το διπλό, αλλά ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων βάζει στην εξίσωση έναν αστάθμητο παράγοντα. Ας το αποφύγουμε.


5065. ΜΠΑΪΡΟΪΤ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ (19:00)   

Περισσότερα για το Μπαϊρόιτ – Μιτελντόιτσερ εδώ.


5143. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ (19:00)  

Προσπάθησε να κλέψει ένα πολύ κρίσιμο ματς για την παραμονή στην έδρα της Μπιλμπάο, τελικά όμως η Ομπραντόιρο έχασε με 80-76 και αυτή ήταν η τρίτη ήττα στη σειρά. Η υπόθεση παραμονή θα είναι πολύ δύσκολη φέτος για την ίδια. Μπελιάουσκας και Σουάρεθ είναι εκτός για τους γηπεδούχους.

Η Σαραγόσα κέρδισε τη Ρέτζιο Εμίλια για το FIBA Europe Cup. Είναι ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με ότι είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια, αφού έφυγε ο Φίσακ και έριξε το μπάτζετ. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έχασε με 84-78 στην έδρα της Μπανταλόνα. Κουκ και Γιούστα λείπουν εδώ και αρκετά ματς για τη Σαραγόσα.

Κλίνουμε προς το διπλό στο 2.18, αφού δεν πιστεύουμε καθόλου στις ικανότητες της Ομπραντόιρο.


5149. ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (19:00)      

Σαν να το πήγε χαλαρά στη Γαλλία. Η Μάλαγα έχασε στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ντιζόν με 78-68, αλλά ήταν εμφανές ότι είχε το μυαλό της στο πρωτάθλημα και την οκτάδα που δίνει θέση για το Copa Del Rey, διοργάνωση που της δίνουν τεράστια σημασία στην Ισπανία.

Η Φουένλα ήταν εξαιρετική κόντρα στη Ρεάλ. Απέναντι στη βασίλισσα πάλεψε για τη νίκη μέχρι τέλους, αλλά τελικά υπέκυψε με 85-88. Αυτή όμως ήταν μία ακόμη ήττα, η τρίτη στη σειρά και πλέον είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Μπέτις.

Η Μάλαγα θα πάρει το ματς δίχως ρίσκο. Πιθανόν να καλύψει και τους 9.5 πόντους στο χάντικαπ, αλλά δεν μας τρελαίνει και τόσο η ομάδα του Κατσικάρη για να την ποντάρουμε.


5207. ΓΙΑΛΟΒΑ ΜΠΕΛΕΝΤΙΓΙΕΣΠΟΡ – ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ (19:15)  

Από τις 17 Οκτωβρίου έχει να χαρεί νίκη η νεοφώτιστη Γιάλοβα. Από τότε μέχρι σήμερα έχει παίξει τέσσερα ματς πρωταθλήματος και μετρά ισάριθμες ήττες. Οι δύο τελευταίες μάλιστα ήρθαν με μεγάλη διψήφια διαφορά με πιο πρόσφατη το 100-73 στην έδρα της Γαλατά.

Εξελίξεις στην Τόφας. Η βαριά ήττα εντός έδρας με 89-70 από την Γκαζιαντέπ έφεραν την απόλυση του Ντεμίρ που ήταν ούτως ή άλλως σε πίεση. Σήμερα θα κάτσει στο ματς ο βοηθός του, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη μόνιμος αντικαταστάτης.

Η αλλαγή στον πάγκο της Τόφας μπερδεύει τα πράγματα. Κλίνουμε προς το +5,5 για τον άσσο με χάντικαπ, αλλά θα αποφύγουμε ποντάρισμα.


5077. ΛΑΥΡΙΟ – ΑΕΚ (20:00, ERT3) 

Δεν είναι σε καλό φεγγάρι το Λαύριο. Οι τελευταίες επτά μέρες έφεραν δύο τρανταχτές αποτυχίες. Πρώτα έχασε από τον Κολοσσό στη Ρόδο με το ευρύ 82-59 και μετά ηττήθηκε από τη Νιζνί εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας και τη διαφορά με την οποία είχε κερδίσει το ίδιο στον πρώτο γύρο.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Ρίγα με 88-79 κάνοντας μεγάλη εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μία νίκη που ενδεχομένως να της δώσει και ψυχολογική ώθηση. Στο πρωτάθλημα έχασε με 100-75 από τον Παναθηναϊκό. Ο Γέλοβατς υπέστη εγκεφαλικό και το κλίμα είναι βαρύ, εκτός ο Μπόγρης από επιλογή, ενώ τραυματίες είναι οι Καρλής και Πετρόπουλος.

Αμφίρροπο ματς, κλίνουμε προς τον άσσο στο 1.80, αλλά δεν είναι και από τα πλέον δυνατά σημεία της ημέρας.


5099. ΒΑΡΕΖΕ – ΝΤΕΡΘΟΝΑ ΤΟΡΤΟΝΑ (21:00)   

Επιτέλους νίκη για τη Βαρέζε. Μετά το ροζ φύλλο της πρεμιέρας εντός επί της Μπρέσια, η Βαρέζε είχε έξι ήττες στη σειρά. Την προηγούμενη αγωνιστική όμως κατάφερε να περάσει με 86-70 από την έδρα της Τριέστερ και να πάρει βαθιά ανάσα.

Η νεοφώτιστη Τορτόνα κέρδισε με 95-89 τη Σάσαρι και δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Ιδιαίτερα στο σπίτι της είναι πανίσχυρη, αφού εκεί έχει κερδίσει και τη Βίρτους Μπολόνια.

Καλύτερη ομάδα η Τορτόνα, αλλά υστερεί εκτός έδρας, ενώ είναι και σε τιμή φαβορί, οπότε δεν μας αρέσει κάποιο ποντάρισμα σε αυτήν την περίπτωση.


5068. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ ΜΕΡΛΙΝΣ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑΟΥΕΡΣ (21:30)       

Δεν δυσκολεύτηκε η γηπεδούχος να κερδίσει με 78-55 το Περιστέρι για το FIBA Eurocup. Αυτή η νίκη ήρθε σε συνέχεια της επικράτησης κόντρα στη Βούρτσμπουργκ για το Κύπελλο, που την έστειλε στο final-4 της διοργάνωσης. Τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το Αμβούργο έχασε εντός έδρας με 94-84 από την Παρί για το Eurocup και όσο κι αν θέλει δείχνει ότι δεν μπορεί να διαδραματίσει σοβαρό ρόλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τουλάχιστον όχι ακόμη. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος διέσυρε την Γκέτινγκεν με 83-46.

Αμφότερες έρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και οι αποδόσεις δείχνουν ντέρμπι μέχρι τέλους. Δεν θα μπλέξουμε.


5069. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΙΣΕΝ (21:30)

Βαριά εντός έδρας για την Όλντενμπουργκ με 85-72 από την Μπούργκος για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε να την προσγειώσει ξανά απότομα μετά τη σημαντική νίκη που είχε στο πρωτάθλημα επί της Μπάμπεργκ. Αυτό ήταν και το μοναδικό ροζ φύλλο αγώνα στα τελευταία εννέα ματς για τους γηπεδούχους.

Η Γκίσεν έχασε με το βαρύ 104-70 εντός έδρας από την Κραϊλσχάιμ. Πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι ματς. Και τις δύο νίκες που έχει τις πέτυχε εντός έδρας.

Θα το πάρει η Όλντενμπουργκ, αλλά δεν μπορούμε και να πάμε στο -11,5. Καλύτερα να απέχουμε.


5154. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (21:45, COSMOTE SPORT 9)

Περισσότερα για το Τενερίφη – Γκραν Κανάρια εδώ.


5161. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (21:45)   

Περισσότερα για το Βαλένθια – Μπιλμπάο εδώ.