* 13η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με παλικαρίσιο βαθμό στη Σεβάστεια πήγε στη διακοπή των εθνικών ομάδων η Γκιρεσούνσπορ. Στάθηκε καλά στην έδρα της Σίβασπορ, δεν κλείστηκε στο “καβούκι” της απείλησε, αλλά το ματς έμεινε στη “λευκή” ισοπαλία.

Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Αντάλιασπορ (1-2) και το άδικο για την ίδια 1-1 στην έδρα της Γκαζιαντέπ. Βελτιωμένη το τελευταίο δίμηνο, μάζεψε τους 9/10 βαθμούς της, ωστόσο παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνη, στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο.

“Νιώθουμε καλά τις τελευταίες εβδομάδες, θα ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία, η τύχη θα γυρίσει στη μεριά μας. Θα παλέψουμε για την παραμονή” δήλωσε ο επιθετικός Ντιαμπατέ, που έχει σκοράρει 3 γκολ φέτος στην Superlig.

Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις 7 γκολ ενεργητικό .

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Σίβασπορ. Πρώτες απειλές για τη Σίβασπορ με κεφαλιά του Γούτα από κόρνερ και σουτ εκτός περιοχής από τον Πέδρο Ενρίκε. Ισορρόπησε το ματς και απάντησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ντιαμπατέ η Γκιρεσούν. Ελάχιστες οι φάσεις στο δεύτερο μέρος, στο 84’ αποβλήθηκε για τη Σίβασπορ ο Τσιφτσί για φάουλ εκτός περιοχής ως τελευταίος παίκτης. Τέσσερα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο Τραορέ για την Γκιρεσούν με δεύτερη κίτρινη. Τελευταία απειλή στο ματς για την Γκιρεσούν στον ανοιχτό χώρο.

ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (δες το στη Stoiximan)

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το “μπουστάρισμα” από την αλλαγή προπονητή φαίνεται πως ξεθύμανε στη Μαλάτιασπορ, μετά το 2/2 στο ξεκίνημα του Σουμούντιτσα, ακολούθησαν δύο ήττες πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Εν μέρει άδικο το 2-0 στην έδρα της Κασίμπασα, πέρα για πέρα δίκαιο το 1-3 από την Μπασακσεχίρ στις 6 Νοεμβρίου.

Παρέμεινε στους 12 πόντους, οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας τη 2η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, με 22 γκολ παθητικό, παραδόξως μόλις τα 6 έχει δεχθεί μακριά από το γήπεδό της!

“Χάσαμε το κίνητρό μας μετά τις δύο νίκες, το έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια, θέλουμε να βάλουμε τέλος στην αρνητική κατάσταση, αν και το ματς στην Γκιρεσούν είναι δύσκολο”, δήλωσε ο αμυντικός Τσίφτπιναρ.

Συμπλήρωσε κάρτες και απουσιάζει ο βασικός μέσος Εντόνγκ, τραυματίας ο βασικός φορ Τετέ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-3) από την Μπασακσεχίρ. Ο Οκάκα προειδοποίησε για την Μπασάκ, ο Τσιγκερτσί έκανε το 0-1 στο 39’ με τη βοήθεια κόντρας. Με ευκαιρία του Οκάκα ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, ο Τετέ απάντησε στις ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Ο Βίστσα έκανε το 0-2 στο 59’ με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής και δύο λεπτά αργότερα ο Οκάκα βρήκε από κοντά δίχτυα, από ασίστ του Βίστσα για το 0-3. Η Μπασάκ είχε τεράστια ευκαιρία και για τέταρτο γκολ, η Μαλάτια πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Κανατσιζκούς, από λάθος πάσα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* “2-3 γκολ” τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

* No Goal τα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Γκιρεσούνσπορ – Μαλάτιασπορ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ