12η αγωνιστική

*Η Σαουθάμπτον κέρδισε τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της απέναντι στη Νόριτς σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

*Αήττητη η Σαουθάμπτον στα 13/15 πρόσφατα παιχνίδια της με αντίπαλο τη Νόριτς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (7-6-2).

ΝΟΡΙΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μία ακόμη ομάδα η οποία αυτή την αγωνιστική θα παραταχθεί έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο είναι η Νόριτς. Ο εκλεκτός είναι ο Ντιν Σμιθ, ο οποίος αφού αποπέμφθηκε από την Άστον Βίλα, βρήκε αμέσως δουλειά και παίρνει τη θέση του Ντάνιελ Φάρκε που απολύθηκε παρά τη νίκη των “καναρινιών” την προηγούμενη αγωνιστική, με 2-1 απέναντι στην Μπρέντφορντ και μάλιστα εκτός έδρας!

Η τύχη του Γερμανού, βέβαια, ήταν προδιαγεγραμμένη, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με πέντε βαθμούς, όσους και η Νιουκάστλ από την οποία έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων. Η νίκη επί της Μπρέντφορντ, μάλιστα, είναι η μοναδική που έχει πανηγυρίσει μετά από τις 11 πρώτες αγωνιστικές, στα δέκα προηγούμενα παιχνίδια της μέτησε δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Μπρέντφορντ. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 6ο μόλις λεπτό με τον Νόρμαν και ο Πούκι έκανε το 2-0 στο 29’ από το σημείο του πέναλτι. Προσπάθησε να αντιδράσει η Μπρέντφορντ, απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο από το να μειώσει σε 2-1 με τον Χένρι στο 60’.

Νόριτς Στατιστικά

*Μετρά τρία διαδοχικά Over 2.5 γκολ. (Δες το στην betshop)

*Over 2.5 τα 6/7 εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με το… αγαπημένο της 1-0 η Σαουθάμπτον συνέχισε να πορεύεται στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας απέναντι στην Άστον Βίλα. Τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ με τρεις νίκες, όλες με 1-0 απέναντι σε Λιντς, Γουότφορντ και Άστον Βίλα, και μία ισοπαλία, 2-2 κόντρα στην Μπέρνλι.

Απόλυτα ισορροπημένα τα αποτελέσματά της μετά από τις 11 πρώτες αγωνιστικές με τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχει 14 βαθμούς οι οποίοι την φέρνουν στην 13η θέση της κατάταξης. Πέντε πόντους έχει πάρει μακριά από το γήπεδό της (1-2-2) με τέρματα πέντε υπέρ και οκτώ κατά.

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε την Άστον Βίλα της οποίας επικράτησε με 1-0. Νωρίς κρίθηκαν τα πάντα, με τον Άνταμ Άρμστρονγκ να δίνει το προβάδισμα στους “Αγίους” στο 3ο λεπτό. Προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια η Βίλα, ιδιαίτερα στο 2ο μέρος είχε αρκετές τελικές, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Σαουθάμπτον Στατιστικά

*Under 2.5 γκολ τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Σκόραρε και στους έξι πρόσφατους αγώνες της σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

Νόριτς – Σαουθάμπτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ