Σε πτώση σημεία σε Χιλή και Αργεντινή

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Δεν έχει ποικιλία σε αγώνες το κουπόνι οπαπ της Πέμπτης (18/11), ωστόσο δίνει τις επιλογές του για στοίχημα. Όπως βλέπουμε, το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα στο πρωτάθλημα Αργεντινής, όπως και στο Σούπερ Καπ Χιλής. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin. |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Το σημείο που παρουσιάζει την πιο μεγάλη πτώση αυτό το 24ωρο έρχεται από τη Χιλή και τον αγώνα Σούπερ Καπ Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Νιουμπλένσε. Μπορεί να μην είναι φαβορί η Νιουμπλένσε, ωστόσο το διπλό είναι αυτό που υποχωρεί. Πιο ειδικά, άνοιξε στο 4.20 και τώρα πια βρίσκεται στο 3.50.

Στην Α’ Αργεντινής περνάμε τώρα και στο Μπάνφιλντ – Αλντοσίβι. Τον πρώτο λόγο για νίκη έχουν οι γηπεδούχοι και ο άσος ολοένα και υποχωρεί. Αρχικά, βρισκόταν στο 1.65 και έχει σημειώσει πτώση ως το 1.50.

Στο ίδιο πρωτάθλημα βλέπουμε μείωση απόδοσης στο Ουνιόν Σάντα Φε – Ντεφένσα ι Χουστίσια. Ο άσος από τιμή οριακού φαβορί ισχυροποιήθηκε για την περίπτωση επιβεβαίωσης. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε στο 2.60 και τώρα πια είναι στο 2.40, έναντι 3.10 του διπλού.

Άλλο ένα παιχνίδι στην κορυφαία κατηγορία της Αργεντινής όπου παρατηρούμε πτώση σημείου είναι το Πατρονάτο – Λανούς. Το προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι, με το διπλό να εντοπίζεται στην αρχή στο 2.50 και να έχει κατέβει ελαφρώς στο 2.40.